Інформація
Пошук

Бактерицидний рециркулятор SM Technology вертикальний SMT-R-60x2 (ПДВ 7%)

Модель: 002713852

Короткий опис


Потужність опромінювача (Вт) - 2 х 60Напруга - 220 ВХарчування - Від мережіРекомендована площа приміщення (м2) - до 90Спосіб установки - Переносний, напольний, НастіннийКраїна виробник - УкраїнаТип опромінювача - безозон... Детальніше...

Знайшли дешевше?
4200.06грн. Без ПДВ: 3925.29грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Потужність опромінювача (Вт) - 2 х 60
Напруга - 220 В
Харчування - Від мережі
Рекомендована площа приміщення (м2) - до 90
Спосіб установки - Переносний, напольний, Настінний
Країна виробник - Україна
Тип опромінювача - безозонову
Тип світильника - Закритого типу
Тип управління - програмування, таймер
Комплектація: Бактерицидний рециркулятор, інструкція, упаковка.

Інноваційний, потужний рециркулятор який не має аналогів, був розроблений для ефективного застосування в медичних установах, офісах, школах, садочках, магазинах та інших місцях скупчення людей з метою знезараження повітря в приміщеннях від вірусів і бактерій.
Унікальністю даного приладу є більш ефективний блок дезінфекції, через який проходить усмоктуване повітря, і обробляється потужними U образними бактерицидними лампами низького тиску спектра С, з довжиною хвилі 253,7 нм, тобто лампами не виробляється отруйний озон
Бактерицидний рециркулятор управляється програмованим таймером з можливістю виставлення циклу роботи на 7 днів, який дозволяє виставити потрібний режим під особливості приміщення в якому він застосовується.
Дана дезинфицирующая установка універсальна. Її можна як встановити на підлогу, стіл або підвіконня так і повісити на стіну. У верхній частині рециркулятора є складна ручка, яка дозволяє зручно переносити і встановлювати його при необхідності. А на задній частині є кріпильні отвори, що дає можливість закріпити його на стіну. У рециркулятор встановлений HEPA фільтр класу G4.
Під час роботи установки можна знаходиться в приміщенні людям і тваринам, а також його робота не шкодить рослинам. Застосування потужного UV випромінювання дозволяє більш ефективно продезінфікувати приміщення за більш короткий термін, а також можна застосовувати на великій площі приміщення (до 90 м.кв).
Висока ефективність дезінфекції дозволяє застосовувати навіть в медичних, освітніх установах, і має всі дозвільні документи для їх використання.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук