Інформація
Пошук

Порошок для чищення 500 гр BENE Lemon (лимон)

Модель: 002720053
Топ

Короткий опис


Порошок для чищення BENE Lemon - це не дорогий і якісний засіб для чищення і миття посуду, а також різноманітних побутових поверхонь.Призначення: Засіб для миття сильнозабруднених твердих поверхонь із фаянсу, емалі та ме... Детальніше...

Знайшли дешевше?
38.94грн. Без ПДВ: 32.45грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Порошок для чищення BENE Lemon - це не дорогий і якісний засіб для чищення і миття посуду, а також різноманітних побутових поверхонь.
Призначення: Засіб для миття сильнозабруднених твердих поверхонь із фаянсу, емалі та металу, умивальників, побутового посуду, каструль та плит. Легко та ефективно видаляє застарілі та найскладніші забруднення.
Інструкція із використання: Нанести порошок на вологу губку чи тканину, потерти поверхню та змити водою. Для виведення застарілого бруду необхідно нанести порошок безпосередньо на вологу поверхню, залишити на 5 хвилин, потерти і змити водою.
Склад: Абразив більше 30%, карбонат натрію менше 5%, аніонні ПАР менше 5%, ароматизатори.
Заходи безпеки: Увага: Ознайомтеся з інструкцією з використання. Уникати тривалого контакту зі шкірою. Зберігати в недосяжному для дітей місці. Не призначений для миття тіла та харчових продуктів. Уникати контакту з очима. При потраплянні в очі негайно промити великою кількістю води не менше 10 хвилин і негайно зверніться за медичною допомогою. У разі проковтування випити 2-3 склянки води та негайно зверніться за медичною допомогою та покажіть упаковку або наклейку. У разі вдихання виведіть потрерпілого на вулицю подихати свіжим повітрям.
Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення (дивіться на упаковці). Зберігати в сухому та прохолодному місці за температури від 0 до 25 градусів Цельсія. В інтернет-магазині Долина Мрій представлена також побутова хімія інших торгових марок, серед яких ми хочемо звернути Вашу увагу на товари українських брендів Donat, TezaT, Buroclean, Z-Best.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук