Інформація
Пошук

Сушарка для білизни настінна LEIFHEIT ROLLFIX (83040)

Модель:

Короткий опис


Настінна сушарка для білизни Leifheit Rollfix - компактна надійна настінна сушарка для великої кількості білизни, зручна для використання як у ванній так і на балконі. Модель Rollfix виготовлена з високоякісного пластику... Детальніше...

Короткі ознаки


Країна виробництва - Німеччина
Торгова марка - Leifheit
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
1780.20грн. Без ПДВ: 1483.50грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Настінна сушарка для білизни Leifheit Rollfix - компактна надійна настінна сушарка для великої кількості білизни, зручна для використання як у ванній так і на балконі. Модель Rollfix виготовлена з високоякісного пластику і металу, складається з двох частин: стаціонарної і висувною планки з натягнутими між ними струнами. Кріпляться на стіну за допомогою дюбелів (входять в комплект). Білизняні струни самоочищаються, не прогинаються і не розтягуються, 5 струн з максимальною плавнорегуліруемой довжиною до 4,20 м.

Механізм автоматичного підтягування дозволяє тримати струни сушарки Rollfix в натягнутому стані, не допускаючи провисання. Загальна довжина струн становить 21 метр, що дозволяє сушити велику кількість білизни (до 3 завантажень пральної машини). Сушарка для білизни Leifheit Rollfix для більшого комфорту оснащена також механізмом автоматичного одночасного змотування всіх струн. Завдяки тому що в зібраному стані струниLeifheit Rollfix ховаються всередині сушарки, вони надійно захищені від бруду, пилу і вологи.

Настінна сушарка для білизни Leifheit Rollfix в зібраному стані займає мінімум місця і дуже акуратно виглядає на стіні.
Матеріал: пластик
Загальна довжина струн: 21 метр
П'ять струн по 4,2 м кожна
Автоматичне змотування
Фіксатор положення (на будь-якій довжині)
Ширина 48 см
Гарантія: 3 роки
Свойства
Країна виробництва Німеччина
Торгова марка Leifheit

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук