Інформація
Пошук

Крісло офісне Примтекс плюс Prestige GTS C-11 Black (Prestige GTS C-11)

Модель: 002661202

Короткий опис


Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Prestige GTS C-11 Black (Prestige GTS C-11)Таке офісне крісло для персоналу є хорошим рішенням для будь-якого офісу. Воно здатне створити необхідні умови і забезпечити комфортні робочі місця для його... Детальніше...

Знайшли дешевше?
2279.28грн. Без ПДВ: 1899.40грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Prestige GTS C-11 Black (Prestige GTS C-11)

Таке офісне крісло для персоналу є хорошим рішенням для будь-якого офісу. Воно здатне створити необхідні умови і забезпечити комфортні робочі місця для його співробітників, максимально доповнивши їх, а також добре впишеться в його інтер\'єр, за рахунок можливості вибору варіанту оббивки із запропонованого великого асортименту квітів і різноманітності матеріалів.

Підставою PRESTIGE GTS служить пластикова хрестовина з роликами і, незважаючи на відсутність підлокітників, воно не втрачає своєї зручності, так як доповнено механізмами газлифт і перманент-контакт. У цій моделі ви зможете скористатися усіма стандартними регулюваннями, змінюючи висоту сидіння, глибину і висоту спинки, а також її нахил. Не менш важливим моментом для крісел такої категорії є міцність і довговічність матеріалів, що дозволить PRESTIGE GTS прослужити не один рік.

Українське підприємство під назвою Примтекс Плюс спеціалізується на виробництві і реалізації такої продукції, як офісні меблі. Для виготовлення і випуску крісел і стільців під власним торговим знаком компанія застосовує виключно сертифіковані комплектуючі від перевірених зарубіжних і вітчизняних постачальників.

Офісні меблі від Примтекс Плюс оснащується високоякісними ергономічними механізмами регулювання кута нахилу і висоти, підлокітниками з матеріалів першокласної якості, тому вона характеризується високою комфортністю. Різноманітність моделей, матеріалів, комплектуючих і колірної гами в ассоріментной лінійці меблів від даного українського виробника, дозволяє споживачам вибрати продукт для будь-якого офісу. Вся продукція, що реалізується під торговою маркою Примтекс Плюс, допущена Міністерством охорони здоров\'я України, а також, має сертифікат відповідності УкрСЕПРО.

Виробник Примтекс плюс
Модель Prestige GTS C-11 Black
Артикул Prestige GTS C-11
Вид для персоналу
Технічне оснащення регулювання висоти спинки, регулювання висоти посадки
Матеріал оббивки тканина
Сидіння м\'яке
Матеріал каркаса пластик
Опори пластикові ролики
Высота min, см 96
Висота max, см 108
Ширина сидіння, см 43
Глибина сидіння, см 39
Висота спинки, см 54
Діаметр основи, см 62
Колір каркаса чорний
Колір оббивки чорний
Країна виробництва Україна
Гарантія, міс 12
УКТЗЕД 9401.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук