Модель: 002714267
Короткий опис
Чай зелений пакетований Greenfield Jasmin Dream, з жасмином, 120 пакетиківПовітряний аромат жасмину підкреслює чистий освіжаючий смак благородного зеленого чаю з провінції Юньнань. Разом з Greenfield Jasmin Dream приходи... Детальніше...
Доставка і оплата
Чай зелений пакетований Greenfield Jasmin Dream, з жасмином, 120 пакетиків
Повітряний аромат жасмину підкреслює чистий освіжаючий смак благородного зеленого чаю з провінції Юньнань. Разом з Greenfield Jasmin Dream приходить весняний настрій.
У Китаї ніколи не ставилися до чаю тільки як до напою, вважаючи його «пробним каменем для прояву людської чесноти», здатним пробудити вишуканість душі і відкрити шлях до самовдосконалення. Китайські майстри чаю вважали, що чаюванню сприяє красивий посуд і красивий пейзаж - сині квіти на білому порцеляні епохи Мін, сосни під місяцем, квітуча гілка жасмину ... Мальовничий антураж чайного ритуалу одухотворяє образ чаю, дарує насолоду не тільки смаку, але і погляду ...
Ця піднесена нота знаходить відгук у знаменитому історичному рецепті китайського жасминового чаю. Сьогодні його виробляють на північному заході провінції Юньнань, в самому глухому районі, відділеному від іншої частини країни безліччю гірських хребтів, покритих лісом і порізаних терасами. Тут, на схилах південних відрогів Гімалайського хребта, час цвітіння жасмину збігається з першим збором знаменитого юньнаньского чаю. Відразу після збору чайне листя ріжуть на смужки, злегка завялівають в природній тіні дерев, а потім поміщають в бамбукові кошики і підсушують над відкритим вогнем. Гарячі чайні листя змішують з такою ж кількістю білого жасмину, який обов'язково зривають ввечері, коли квіти пахнуть особливо сильно, і витримують якийсь час, щоб чай встиг увібрати всю повноту квіткового аромату. Потім пелюстки вручну видаляють. Чим вище клас чаю, тим ретельніше вибирають квіти, тим гармонійніше співзвуччя досконалого смаку і повітряного аромату жасмину, який залишив чаю Greenfield Jasmine Dream весняні спогади ...
Повітряний аромат жасмину підкреслює чистий освіжаючий смак благородного зеленого чаю з провінції Юньнань. Разом з Greenfield Jasmin Dream приходить весняний настрій.
У Китаї ніколи не ставилися до чаю тільки як до напою, вважаючи його «пробним каменем для прояву людської чесноти», здатним пробудити вишуканість душі і відкрити шлях до самовдосконалення. Китайські майстри чаю вважали, що чаюванню сприяє красивий посуд і красивий пейзаж - сині квіти на білому порцеляні епохи Мін, сосни під місяцем, квітуча гілка жасмину ... Мальовничий антураж чайного ритуалу одухотворяє образ чаю, дарує насолоду не тільки смаку, але і погляду ...
Ця піднесена нота знаходить відгук у знаменитому історичному рецепті китайського жасминового чаю. Сьогодні його виробляють на північному заході провінції Юньнань, в самому глухому районі, відділеному від іншої частини країни безліччю гірських хребтів, покритих лісом і порізаних терасами. Тут, на схилах південних відрогів Гімалайського хребта, час цвітіння жасмину збігається з першим збором знаменитого юньнаньского чаю. Відразу після збору чайне листя ріжуть на смужки, злегка завялівають в природній тіні дерев, а потім поміщають в бамбукові кошики і підсушують над відкритим вогнем. Гарячі чайні листя змішують з такою ж кількістю білого жасмину, який обов'язково зривають ввечері, коли квіти пахнуть особливо сильно, і витримують якийсь час, щоб чай встиг увібрати всю повноту квіткового аромату. Потім пелюстки вручну видаляють. Чим вище клас чаю, тим ретельніше вибирають квіти, тим гармонійніше співзвуччя досконалого смаку і повітряного аромату жасмину, який залишив чаю Greenfield Jasmine Dream весняні спогади ...