Інформація
Пошук

Автокрісло-бустер Nania 2/3 Dream Circle

Модель: 002716506

Короткий опис


Бустер Nania Dream відрізняється неймовірно привабливим і стильним дизайном, завдяки чому він відмінно вписується в салон сучасних автомобілів. Бустер легко і швидко встановлюється в автомобілі за допомогою штатних ремен... Детальніше...

Знайшли дешевше?
574.02грн. Без ПДВ: 478.35грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Бустер Nania Dream відрізняється неймовірно привабливим і стильним дизайном, завдяки чому він відмінно вписується в салон сучасних автомобілів. Бустер легко і швидко встановлюється в автомобілі за допомогою штатних ременів безпасность. Бустер піднімає дитини на необхідну висоту для правильної фіксації штатним ременем безпеки, а також забезпечує йому кращий огляд з вікна. Зручне м'яке сидіння і підлокітники забезпечують дитині комфорт під час поїздки, а нековзне покриття сидіння краще стримує його на крутих поворотах.

Кріпиться в автомобілі за допомогою штатних ременів безпеки, встановлюється по ходу руху автомобіля. Дитина фіксується штатним ременем безпеки. Бустер піднімає дитини на необхідну висоту для правильної фіксації штатним ременем безпеки. Каркас виконаний з міцного пластику HDPE.

Сидіння має анатомічно профільовану форму. Зручні підлокітники забезпечують додатковий комфорт. Оббивка виконана з високоякісного матеріалу. Оббивка знімається для прання. Відповідає Європейським стандартам якості ЄС R44 / 04.

Характеристики Nania бустера Dream

група 2/3
вік дитини від 3 до 12 років
вага дитини від 15 до 36 кг
установка особою по ходу руху
кріплення штатні ремені безпеки
розміри (ВхШхГ) 24х44х40 см
вага 2,3 кг

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук