Інформація
Пошук

Автокрісло NANIA 1/2/3 Racer Tech Isofix - Grey

Модель: 002716479

Короткий опис


Французькою компанією Nania (Наніа) виготовлено надійне і комфортне автокрісло Racer Tech Isofix (Рейсер Теч Ізофікс) групи 1/2/3. Дана модель забезпечить безпечні поїздки в автомобілі дітям у віці від 9 місяців до 12 ро... Детальніше...

Знайшли дешевше?
3539.70грн. Без ПДВ: 2949.75грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Французькою компанією Nania (Наніа) виготовлено надійне і комфортне автокрісло Racer Tech Isofix (Рейсер Теч Ізофікс) групи 1/2/3. Дана модель забезпечить безпечні поїздки в автомобілі дітям у віці від 9 місяців до 12 років. Розраховано автокрісло на вагу дитини від 9 до 36 кілограмів. Ідеальне автомобільне сидіння, щоб рости разом з вашим малюком і не розтрачуватися щороку на інше автокрісло. При тестуванні у Франції в строгих нормативних умовах отримано сертифікат європейського стандарту ECE R44/04. Безпека даного стандарту забезпечує хороший захист при бічному зіткненні завдяки глибокому підголівнику і вбудованими підлокітниками. Встановлюється автокрісло на заднє сидіння автомобіля обличчям по напряму руху, що дозволить дитині під час поїздки спостерігати за тим, що відбувається за вікном. Проста і надійна установка забезпечена кріпленням Isofix (Ізофікс) з колірними індикаторами, що свідчать про правильну установку. Фіксація дітей вагою до 15 кілограмів здійснюється за допомогою внутрішніх п'ятиточкових ременів безпеки. Дітей вагою від 15 кілограмів виробник рекомендує перевозити в автомобілі, зафіксувавши штатними автомобільними ременями. Регулювання п'ятиточкових ременів по висоті і м'які плечові накладки – прояв турботи про комфорт маленького пасажира.

Стильний дизайн і універсальність забарвлення дозволять використовувати автокрісло для хлопчика і дівчинки. Якісний і зносостійкий оббивний матеріал легкий у догляді і стійкий до ручного прання. М'який поролоновий наповнювач створить комфортні умови для дитини, навіть при подорожах на далекі відстані.

Переваги Nania автокрісла Racer Tech Isofix

Використання автокрісла Nania Racer Tech Isofix (Наніа Рейсер Теч Ізофікс) розраховане на вікову категорію від 9 місяців до 12 років, вага пасажирів варіює від 9 до 36 кілограмів. Відноситься до групи 1/2/3, позбавить від необхідності придбання додаткових автокрісел. Надійне і комфортніше автомобільне сидіння було виготовлено у Франції згідно суворим критеріям безпеки. Підтвердженням надійності є наявність європейського сертифіката безпеки ECE R44/04. Одним з основних критеріїв виступає безпека дитини при бічному зіткненні. Для цього збільшені боковини підголівника та його висота регулюється в залежності від росту дитини. Вибір правильної висоти підголівника забезпечить безпеку голови і шийного відділу хребта дитини. Невеликі підлокітники послужать не тільки для зручності у використанні, але і в якості додаткового захисту стегон в випадки аварії. З таким рівнем безпеки і комфорту батьки можуть бути спокійні за дитину і насолоджуватися подорожжю.

Автокрісло Nania Racer Tech Isofix (Наніа Рейсер Теч Ізофікс) фіксується в салоні автомобіля за допомогою системи Isofix (Ізофікс) на заднє сидіння автомобіля обличчям по ходу руху. Даний вид кріплення вимагає відповідної автомобільної комплектації салону. Адаптери Isofix (Ізофікс) розташовані на задній частині автокрісла, кріпляться до обладнаних автомобільних скоб, надійно фіксуються і не дають можливості автокріслу коливатися. Система обладнана індикатором, що змінює забарвлення з червоного на зелене при правильному кріпленні. Для діток з вагою від 9 до 15 кілограмів передбачена фіксація внутрішніми п'ятиточковими ременями зі зручним регулюванням натягу. У відповідності до росту дитини, можна змінювати висоту лямок в трьох положеннях. Ремені оснащені захисними накладками на плечах і між ніжок для додаткового комфорту малюка. Автокрісло поставляється з дитячою подушкою, тому навіть найменші діти можуть з комфортом сидіти в ньому. Дітей старшого віку пристібають штатними ременями безпеки автомобіля. Направляюча для ременя, розташована позаду підголівника, гарантує, що, коли дитина закріплена триточковим ременем, діагональний ремінь буде перебувати на правильній висоті.

Надійний каркас автокрісла Nania Racer Tech Isofix (Наніа Рейсер Теч Ізофікс) виготовлений з високоміцного пластика, при зіткненні приймає на себе всю силу удару і скорочує її. Забарвлення чорного кольору зі світлими елементами робить автокрісло стильним і універсальним для дівчаток і хлопчиків. Чудовий матеріал оббивки і наповнювач з поролону роблять поїздку в автомобілі зручною і приємною для малюка. Чохол легко знімається для ручного прання.

Технічні характеристики Nania автокрісла Racer Tech Isofix:

- група 1/2/3
- вік дитини від 9 місяців до 12 років
- вага дитини від 9 до 36 кг
- установка на задньому сидінні обличчям по напряму руху
- підголівник з бічним захистом регулюється по висоті
- ремені безпеки регулюються по висоті (3 положення)
- монтаж кріпленням Isofix
- фіксація дитини вагою до 15 кг внутрішніми п'ятиточковими ременями безпеки
- фіксація дитини вагою від 15 кг штатними ременями безпеки
- вкладиш для самих маленьких
- відповідність стандарту ECE R44/04
- розміри автокрісла (ШхВхГ) 43 х 51 х 44 см

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук