Інформація
Пошук

Настільна гра Abalone (AB02UAN)

Модель:

Короткий опис


Абстрактна стратегія – це “Абалон”. “Абалон” – це абстрактна стратегія.Гра “Абалон” має цілу низку рис та свою неповторну історію, які приваблюють гравців:автори гри – французи Мішель Лале та Лоран Леві, відомі винахідни... Детальніше...

Знайшли дешевше?
2132.88грн. Без ПДВ: 1777.40грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Абстрактна стратегія – це “Абалон”. “Абалон” – це абстрактна стратегія.

Гра “Абалон” має цілу низку рис та свою неповторну історію, які приваблюють гравців:

автори гри – французи Мішель Лале та Лоран Леві, відомі винахідники настільних ігор.
з початку існування гри, тобто з 1987 р., щорічно відбувалися світові змагання на першість з Abalone. Найчастіше переможцями ставали французи, але представники Німеччини, Австрії, Чехії, Великобританії теж неодноразово отримували лаври переможців. Можливо, в недалекому майбутньому й українці виборюватимуть звання найкращих у світі!
відразу ж після появи Abalone завоювала нагород національного та міжнародного рівня більше, ніж будь-яка інша гра світу. Це лише короткий перелік деяких з них:
«ЗОЛОТИЙ КУБОК», краща нова гра Європи, 8-й Міжнародний конкурс Винахідників ігор, Париж, 1988
«ГРА РОКУ», за версією видання «Games Magazine», 1989
«НАЙКРАЩА ГРА РОКУ», за версією видання «Chicago Tribune», 1989
«ГРА РОКУ», Голландія, 1991
Нагорода «СРІБНИЙ КУБИК», Іспанія, 1991
«ЗОЛОТА ГРА ДЕСЯТИЛІТТЯ», Abalone визнана найкращою серед 200 кращих ігор останнього десятиліття ©
естетична філософія гри полягає у боротьбі двох сил Всесвіту, яку легко відтворити на одному ігровому полі. Досконалість кольорів, досконалість форм, толерантність правил, насолода від перетворення руху чорно-білих ланцюжків у блискучу перемогу – неможливо встояти від спокуси.
Abalone підходить для будь-якого віку, стилю, культури, тому вона має неабиякий успіх у багатьох країнах світу. Кількість проданих екземплярів гри вже давно перевищила 10 мільйонів. Тому впевнено припустимо, що значно більше ніж 20 мільйонів щасливців не тільки знайомі з грою, а й отримують насолоду від унікального шансу осягнути новий рівень мистецтва боротьби, кожного разу отримувати виклик суперника та відкривати все нові й нові ігрові стратегії. Глибина та простота одночасно – ось цінні ознаки гри Abalone.
вистачить 30 секунд, щоб зрозуміти правила гри Abalone. А коли над одним ігровим полем вітають дві стратегії, безліч думок та дружня атмосфера – вдосконалювати майстерність можна безкінечно.
Вік гравців: від 7 років
Кількість гравців: 2 особи

Вміст коробки:
- ігрове поле
- 14 білих та 14 чорних кульок
- правила гри

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук