Інформація
Пошук

Дорожня сумка для коляски Mima Zigi

Модель: 002716411

Короткий опис


Батьки, які часто беруть з собою в подорож малюка, знають, як легко подряпати шасі, зачепити тканину або заподіяти іншу шкоду колясці, якщо не подбати про додатковий чохол для її упакування. Спеціально для транспортуванн... Детальніше...

Знайшли дешевше?
3752.52грн. Без ПДВ: 3127.10грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Батьки, які часто беруть з собою в подорож малюка, знають, як легко подряпати шасі, зачепити тканину або заподіяти іншу шкоду колясці, якщо не подбати про додатковий чохол для її упакування. Спеціально для транспортування виробник передбачив дорожню сумку, в якій ваша Zigi буде в цілковитій безпеці.

Сумка для транспортування прогулянкової коляски Mima Zigi виготовлена з щільного матеріалу і має стильний дизайн. Усередині м'яка підкладка, яка захистить коляску від механічних пошкоджень і деформації.
Коляска Mima компактно складається і повністю поміщається в дорожній сумці. Сумку можна носити на плечовому ремені або за лямки як дорожній рюкзак. Щоб сумку можна було ставити де завгодно, не побоюючись забруднити коляску або саму сумку, передбачені чотири пластикові ніжки. Якщо сумка не потрібна, вона компактно складається і зберігається з іншими дорожніми речами.

Якісні матеріали виготовлення. Повністю упаковує коляску. Компактно складається для зберігання. Захищає коляску від подряпин, забруднень і деформації під час поїздки. Можна використовувати як звичайну дорожню сумку.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук