Інформація
Пошук

Дитячий манеж Castle (2400x1500x783 мм) - CARAMEL

Модель: 002716549

Короткий опис


Замок Dwinguler Castle - чудова альтернатива звичному манежу, в якому можна залишити чадо і не турбуватися про його безпеку і правильний розвиток! Розміри замку обрані з урахуванням площі великого ігрового килимка Dwingu... Детальніше...

Знайшли дешевше?
13316.64грн. Без ПДВ: 11097.20грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Замок Dwinguler Castle - чудова альтернатива звичному манежу, в якому можна залишити чадо і не турбуватися про його безпеку і правильний розвиток!
Розміри замку обрані з урахуванням площі великого ігрового килимка Dwinguler, який зробить дозвілля максимально цікавим і безпечним.
У таку захоплюючу гру діти можуть занурюватися годинами!
Це час батьки зможуть присвятити себе - двері замку закриваються зовні, що робить неможливим їх відкриття зсередини.
Таким чином, з самого раннього віку у дитини формується свобода вибору, однак, поки що чітко обмежена батьками, спостерігають за іграми і пересуваннями свого чада з оглядового віконця.
Яскравий і барвистий зовнішній вигляд конструкції тільки на вигляд здається «казковим» - насправді його підставу покрите протиковзким матеріалом, кожне його з'єднання з закругленими рамками максимально продумано, а матеріал, незважаючи на велику схожість зі звичайним пластиком, незвичайно міцний!
Виробник дає гарантію захисту від ковзання і поломки.
Ще однією перевагою замку є його компактність.
Під час гри - це великий простір для фантазії, а по завершенню - акуратно складена конструкція, яку можна демонтувати всього за кілька хвилин.

Характеристики:

Розмір огорожі: 240х150х78,3 см
Вік: від 6 місяців
Розмір упаковки: 128х32х79,5 см
Вага: 17 кг

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук