Інформація
Пошук

Манеж Babyhit з пеленальним столиком H27-2A18 Grey

Модель: 002716537

Короткий опис


Дитяче ліжко-манеж Babyhit H27-2A18 з пеленальним столиком 100х70 - це відмінний альтернативний варіант традиційним дерев'яним ліжечок. Функціональні особливості дозволяють використовувати цю модель не тільки в квартирі,... Детальніше...

Знайшли дешевше?
2280.00грн. Без ПДВ: 1900.00грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Дитяче ліжко-манеж Babyhit H27-2A18 з пеленальним столиком 100х70 - це відмінний альтернативний варіант традиційним дерев'яним ліжечок. Функціональні особливості дозволяють використовувати цю модель не тільки в квартирі, але і в подорожі або на відпочинку. Манеж компактно складається і не займає багато місця в багажнику авто. Манеж-ліжко Babyhit укомплектований пеленальним столиком і текстильним кишенею з відділеннями для дитячих приладдя. Дно в цій моделі можна зафіксувати в двох положеннях: для новонародженої дитини або для підрослого малюка. Ліжко-манеж Babyhit H27-2A18 з пеленальним столиком 100х70 виготовлена з міцного поліестеру щільністю D300 з вишуканою фактурою під льон.

Стійкий сталевий каркас і надійні замки складання. 2 рівня висоти дна. 2 коліщатка зі стопером, 2 статичні ніжки, 2 стабілізаційні ніжки. Просте складання і швидке розкладання. Пеленатор з фіксацією на каркасі. Текстильний кишеню з відділеннями. Компактні розміри в складеному вигляді. Бічний лаз на блискавці. Текстильні стінки. Сітчасті вставки для циркуляції повітря. М'який матрац. Для дітей від народження до 15 кг.

Характеристики:

бренд: Babyhit
вік: від народження до 3 років
пол: хлопчик, дівчинка
максимальна вага дитини: 15 кг
матеріал: пластик, метал, поліестер щільністю D300
число рівнів днища: 2
складна конструкція: швидкий і безпечний механізм складання-розкладання
вага: 11,2 кг

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук