Інформація
Пошук

Пенал Kite Education Hello Kitty HK21-662

Модель: 002714684

Короткий опис


Пенал Kite HK21-662 з ліцензійним дизайном Hello Kitty – зручний та стильний. Він допоможе дитині бути зібраною і організованою. Об'ємне основне відділення вмістить необхідне на уроках приладдя для письма та канцелярські... Детальніше...

Знайшли дешевше?
413.34грн. Без ПДВ: 344.45грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Пенал Kite HK21-662 з ліцензійним дизайном Hello Kitty – зручний та стильний. Він допоможе дитині бути зібраною і організованою. Об'ємне основне відділення вмістить необхідне на уроках приладдя для письма та канцелярські дрібниці. Щоб всередині завжди був порядок, передбачений лаконічний внутрішній органайзер на 5 предметів з фіксуючою резинкою.

Модель рекомендована для учнів початкової школи віком 6-8 років.

Чарівний дизайн з кішечкою Кітті ідеально поєднується з рюкзаком Kite HK21-706M та сумкою для взуття HK21-601M. Капсульна колекція в єдиному дизайні створює чарівний шкільний комплект, який буде цілий рік піднімати настрій і мотивувати вчитися із задоволенням.

Еталонна німецька якість – гарантія довгої служби. Тканина не тьмяніє, надовго зберігаючи первісну яскравість. Пенали Kite готові до насиченого шкільного графіку, прекрасно справляються з частими відкриттями-закриттями на кожному уроці.

Особливості:

1 містке відділення – щоб все необхідне завжди було під рукою;
органайзер на 5 предметів;
розмір: 21x8,5x4,5 см;
застібка – блискавка;
матеріал зовні – міцний зносостійкий поліестер;
всередині – міцна брендована підкладка;
привабливий дизайн;
вага – 86 г;
тип: пенал-косметичка.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук