Інформація
Пошук

Пенал Kite K21-599-3

Модель: 002714710

Короткий опис


Шкільний пенал Kite K21-599-3 – супер-зручна модель для середньої школи. Об'ємне відділення на блискавці розмістить найнеобхідніше канцелярське приладдя. Зручний органайзер для письмового приладдя з гумкою на 9 предметів... Детальніше...

Знайшли дешевше?
446.34грн. Без ПДВ: 371.95грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Шкільний пенал Kite K21-599-3 – супер-зручна модель для середньої школи. Об'ємне відділення на блискавці розмістить найнеобхідніше канцелярське приладдя. Зручний органайзер для письмового приладдя з гумкою на 9 предметів допоможе підтримувати ідеальний порядок. Додаткова вкладка – для раціональної організації простору. Для дрібниць передбачена практична сітчаста кишеня на блискавці. Пенал рекомендований для дітей віком 9-12 + років.

Трендовий дизайн. Зберіть капсульну колекцію в єдиному дизайні з рюкзаком K21-8001M-6, щоб шкільний лук був неперевершеним.

Еталонна німецька якість – гарантія довгої служби. Тканина не тьмяніє, блискавка працює плавно. Пенали Kite готові до насиченого шкільного графіку, прекрасно справляються з частими відкриттями-закриттями на кожному уроці.

Особливості:

1 об'ємне відділення з вкладкою;
органайзер з фіксуючою резинкою на 9 предметів;
розмір: 22x8,5x4,5 см;
кишеня на блискавці для дрібниць;
міцні матеріали та надійна фурнітура;
матеріал – міцний зносостійкий поліестер;
стильний дизайн;
вага – 150 г;
тип: пенал-косметичка.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук