Інформація
Пошук

Щоденник шкільний Kite Duck K21-264-1, тверда обкладинка, PU

Модель: 002714868

Короткий опис


Щоденник шкільний Kite K21-264-1 з твердою PU-обкладинкою – неймовірно стильний та практичний.Креативний дизайн з кумедною гумовою качечкою щодня підійматиме настрій. Гумова нашивка з веселим каченям – об'ємна та яскрава... Детальніше...

Знайшли дешевше?
340.14грн. Без ПДВ: 283.45грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Щоденник шкільний Kite K21-264-1 з твердою PU-обкладинкою – неймовірно стильний та практичний.

Креативний дизайн з кумедною гумовою качечкою щодня підійматиме настрій. Гумова нашивка з веселим каченям – об'ємна та яскрава.

Родзинка моделі – тверда обкладинка з PU-покриттям. Вона приємна на дотик та дуже практична у використанні. Довго зберігає бездоганний вигляд та надійно захищає сторінки.

Щільний білий папір – однорідний і гладенький, добре вбирає чорнила та не просвічує.

Лінування – чітке та виразне. Дизайн внутрішнього блоку – лаконічний та стриманий, що допомагає максимально зосередитись на навчанні.

Щоденник розрахований на 46 тижнів. Також містить корисну інформацію: Державну символіку та гімн, поле для списку вчителів та сторінку для підсумкових балів.

Закладка-ляссе в тон обкладинки дозволить зекономити час та одразу відкрити актуальну сторінку.

На щоденник покладається дуже відповідальна місія – цілорічно супроводжувати дитину на всіх уроках. А його сторінки зберігають надважливу інформацію: від розкладу занять до поточних оцінок.

Його по праву можна назвати найбільш затребуваним шкільним аксесуаром. І щоб гідно відслужити з вересня по травень, щоденник повинен бути якісним та надійним. Тобто таким, як щоденники Kite!

Особливості:

білий щільний папір 70 г/м2;
клейове кріплення аркушів;
внутрішній блок на 46 тижнів з табелем, полем для персональних даних, полем для списку вчителів та Державною символікою;
закладка-ляссе;
тверда PU обкладинка;
обкладинка оздоблена об'ємною гумовою нашивкою.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук