Інформація
Пошук

Маркер перманентний автоматичний Edding 11 синій 1,5-3 мм круг накін

Модель: 4/55

Короткий опис


Стильний корпус виготовлений з міцного пластику. Маркер edding 11 оснащений круглим наконечником і кнопковим механізмом для запобігання висихання маркера. У маркера немає ковпачка. Наконечник з'являється з корпусу при на... Детальніше...

Короткі ознаки


Колір - Синій
Матеріал корпусу - Пластик
Призначення маркера - Перманентний
Товщина лінії, мм - 1.5-3
Торгова марка - Edding
Форма корпусу - Циліндричний
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
25.86грн. Без ПДВ: 21.55грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Стильний корпус виготовлений з міцного пластику. Маркер edding 11 оснащений круглим наконечником і кнопковим механізмом для запобігання висихання маркера. У маркера немає ковпачка. Наконечник з'являється з корпусу при натисканні на кнопку. При повторному натисканні на кнопку маркера E-11 наконечник забирається в корпус.
Маркер edding 11 призначений для нанесення постійних написів на будь-які гладкі поверхні. Ідеально підходить для робіт по наступним поверхням: металу, дереву, склу, картону, пластику, кераміці тощо. Маркер є універсальним і також можливий напис на ряді інших поверхонь, таких як вологе дерево, брудний, іржавий метал, плівки, кахель і багатьох інших
Вузол маркера edding-11 виготовлений так, що при написанні не вимагає сильного натискання на маркер. Напис, нанесений маркером E-11, стійкий до вигорання, стійкий до змивання водою. Чорнило маркера edding 11 практично без запаху. Маркер заправляється чорнилом edding MТK-25.
Спеціальний склад чорнила edding на спиртовій основі при зберіганні не роз'їдає поверхню на яку нанесена.
Клиноподібний наконечник маркера edding 11 дозволяє робити як тонкі написи, так і широкі без втрати якості і безперервності лінії.
Свойства
Колір Синій
Матеріал корпусу Пластик
Призначення маркера Перманентний
Товщина лінії, мм 1.5-3
Торгова марка Edding
Форма корпусу Циліндричний

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук