Інформація
Пошук

Комплект (миша + клавіатура) Logitech MK540 Advanced Black USB (920-008686), бездротовий

Модель:

Короткий опис


Комплект Logitech MK540 Advanced (920-008686) - це безпровідний комплект, що складається з клавіатури і миші в звичному форм-факторі. Його перевагами є висока точність, зручність і надійність. Клавіші повнорозмірною клав... Детальніше...

Короткі ознаки


Інтерфейс - Радіо, USB
Колір - Чорний
Тип сенсора - Оптичний
Торгова марка - Logitech
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
3447.18грн. Без ПДВ: 2872.65грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Комплект Logitech MK540 Advanced (920-008686) - це безпровідний комплект, що складається з клавіатури і миші в звичному форм-факторі. Його перевагами є висока точність, зручність і надійність. Клавіші повнорозмірною клавіатури мають стандартні форму і розмір і легко розпізнаються на дотик. А ергономічна миша з симетричною конструкцією зручно поміщається в долоні як правою, так і лівої руки.

Клавіатура і миша легко підключаються за допомогою одного мініатюрного USB-приймача Logitech Unifying ™. Вам надається надійне зашифроване з'єднання в діапазоні до 10 метрів практично без затримок і збоїв.

Клавіші цієї клавіатури оптимізовані для точної роботи, а шум при введенні практично відсутня. Поверхня і розкладка клавіш дають звичне відчуття комфорту, яке ні з чим не сплутаєш. Завдяки підставці для зап'ясть і регульованим ніжкам ви зможете працювати тривалий час, не відчуваючи втоми.

Ця бездротова миша обтічної форми має бічні вставки з м'якої гуми, які дозволяють зручно тримати її в правій або лівій руці. А завдяки поліпшеній системі відстеження і точному управління курсором ви будете почувати себе впевнено в будь-якій ситуації.

Набір базових спеціальних клавіш дозволить швидко відкрити файли мультимедіа і калькулятор і перевірити рівень заряду батареї. Ви навіть можете налаштувати поєднання з клавішею Fn за своїм вибором, використовуючи програму Logitech Options.

Вам не доведеться піклуватися про заміну батарей для клавіатури протягом 36 місяців. А термін служби батарей миші становить 18 місяців. Клавіатура захищена від попадання рідини (до 60 мл), а стійкі до стирання позначення на клавішах гарантують, що вони довго збережуть первинний вигляд.
Виробник Logitech
Модель MK540 Advanced
Артикул 920-008686
Тип бездротовий, мультимедійний
Інтерфейс підключення радіо
Тип сенсора миші оптичний
Кількість кнопок 3
Кількість коліс прокрутки 1
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Живлення миші 1 х AА
Колір чорний
Країна виробництва Китай
Гарантія, міс 24
УКТЗЕД 8471607000
Свойства
Інтерфейс Радіо, USB
Колір Чорний
Тип сенсора Оптичний
Торгова марка Logitech

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук