Інформація
Пошук

Охолоджуюча підставка для ноутбука Crown CMLS-926

Модель:

Короткий опис


Підставка для ноутбука Crown CMLS-926Універсальна підставка для ноутбука продовжує термін служби, захищає від падіння продуктивності по причині перегріву і забезпечує зручне положення ноутбука при роботі. Підходить для б... Детальніше...

Короткі ознаки


Колір - Чорний
Торгова марка - CROWN
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
350.40грн. Без ПДВ: 292.00грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Підставка для ноутбука Crown CMLS-926

Універсальна підставка для ноутбука продовжує термін служби, захищає від падіння продуктивності по причині перегріву і забезпечує зручне положення ноутбука при роботі. Підходить для більшості моделей з діагоналлю екрана 12" — 15.6", має компактні розміри 370 х 265 х 50 мм, вагу 700 г і стане гарним доповненням до ноутбука.

Надійний і стильний корпус
Поверхня виконана з міцного металевого сплаву з перфорацією, що забезпечує безперешкодне проходження охолоджуючого повітряного потоку до корпусу ноутбука. Матеріал корпусу забезпечує рівномірний розподіл температури по поверхні і швидке охолодження. Підставка оснащена світлодіодним підсвічуванням і має оригінальний дизайн, продуманий до дрібниць.

Нековзка основа
Ніжки підставки прогумовані, що виключає ковзання на будь-якій гладкій поверхні. У нижній частині робочої поверхні передбачений упор, що запобігає з'їжджання ноутбука навіть при крутих кутах нахилу.

Активна система охолодження
Охолоджуюча підставка оснащена безшумним кулером з підвищеною потужністю потоку 47.35 CFM діаметром 140 мм, створюють оптимальну температуру при роботі ноутбука.

Додатковий порт USB
Живлення кулера здійснюється за допомогою порту USB. На корпусі охолоджуючої підставки вбудовані ще два порти, що дозволяє використовувати на один порт більше.

Механізм зміни кута нахилу
Охолоджуюча підставка має кілька рівнів кута огляду, що дозволяє налаштувати самий оптимальний кут і забезпечити найбільший комфорт при тривалій роботі.
Виробник Crown
Модель CMLS-926
Артикул CMLS-926
Тип Для ноутбуків до 16"
Розмір 370 x 265 x 50 мм
Сумісність для ноутбуків з діагоналлю екрану до 15.6"
Метод охолоджування 1 вентилятор 140 мм
Матеріал пластик
Особливості 2 х USB 2.0 Hub
Колір чорний
Країна виробництва Китай
Гарантія, міс 6
УКТЗЕД 8414592098
Свойства
Колір Чорний
Торгова марка CROWN

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук