Інформація
Пошук

Електронна книга PocketBook 740 InkPad3 Dark Brown (PB740-X-CIS)

Модель:

Короткий опис


Велика перевага для великого успіхуPocketBook InkPad 3 був створений, щоб забезпечити абсолютний комфорт і унікальний користувальницький досвід тим, хто закоханий у читання. Рідер оснащений дисплеєм останнього покоління ... Детальніше...

Короткі ознаки


Інтерфейс - MicroUSB
Обсяг оперативної пам'яті, Гб - 1
Розмір екрану, дюймів - 7.8
Торгова марка - PocketBook
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
8607.78грн. Без ПДВ: 7173.15грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Велика перевага для великого успіху

PocketBook InkPad 3 був створений, щоб забезпечити абсолютний комфорт і унікальний користувальницький досвід тим, хто закоханий у читання. Рідер оснащений дисплеєм останнього покоління E Ink CartaTM з діагоналлю 7,8 дюймів, роздільною здатністю HD (1404 х 1872 пікселів) і 300 DPI. Чіткий шрифт і контрастна електронна сторінка гарантують легке і приємне читання, без втоми очей. Такий екран дає всі ті відчуття, які ми так цінуємо, читаючи благородну паперову книгу. Разом з тим, цілий набір сучасних функцій рідера дозволяє максимально розширити межі можливого.



Все найкраще в одному

Продуктивний двоядерний процесор (2 × 1 ГГц і 1 ГБ оперативної пам'яті гарантують бездоганно плавне прокручування сторінок, швидку реакцію і стабільну роботу будь-якої програми. З 8 ГБ вбудованої пам'яті і слотом для карт microSD (до 32 ГБ) електронний рідер може зберігати цифрову бібліотеку з більш ніж 2000 книг. Читати їх можна без конвертації в 17 популярних книжкових форматах, як і переглядати будь-які файли в таких графічних форматах: JPEG, BMP, PNG і TIFF.



PocketBook InkPad 3 містить 500 встановлених безкоштовних електронних книг на 10 мовах. Завдяки вбудованому Wi-Fi і простим у використанні сервісами Dropbox, Книги по e-mail і PocketBook Sync користувач може миттєво завантажити будь-який контент, не підключаючи рідер до ПК.


Отримаєте більше, ніж очікуєте

Технологія SMARTlight пропонує оптимальний варіант інтенсивності і колірної температури освітлення екрану, враховуючи час доби і біоритми людини. PocketBook InkPad 3 дає нову можливість створювати шаблони зміни підсвічування протягом дня. Зручна шкала налаштування відображає 24 години, і дозволяє легко і швидко встановити яскравість і колірну температуру на будь-який час доби, в залежності від особистих уподобань. Користувач може створювати необмежену кількість таких добових шаблонів підсвічування, присвоювати їм імена, і перемикатися з одного варіанта на іншій, у залежності від планів на день.
Виробник PocketBook
Модель 740 InkPad3 Dark Brown
Артикул PB740-X-CIS
Клас електронної книги Папероподібний екран з підсвітленям, Сенсорний екран, Великий екран
Розмір екрану 7,8" (1404 × 1872)
Тип екрану E Ink Carta
Процесор Dual core (2×1 Ггц)
Об'ем оперативної пам'яті 1 GB
Слот розширення пам'яті MicroSD (до 32Gb)
Об'ем вбудованої пам'яті 8 Gb
Мультімедія Браузер, Перегляд фотографій, Словник
Інтерфейси і підключення MicroUSB
Безпроводні підключення Wi-Fi
Формати, які підтримуються FB2.ZIP, EPUB(DRM), RTF, ACSM, PDF (DRM), BMP, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB, FB2, HTM, HTML, JPEG, PDF, PNG, PRC, MOBI, TIFF, TXT
Колір коричневий
Акумулятор Li-Pol, 1900 mAh
Вага 210 грам
Країна виробництва Тайвань
Гарантія, міс 24
УКТЗЕД 8543709000
Свойства
Інтерфейс MicroUSB
Обсяг оперативної пам'яті, Гб 1
Розмір екрану, дюймів 7.8
Торгова марка PocketBook

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук