Інформація
Пошук

Акумулятор для ДБЖ 6В 1.3Аг (GP613F1) Merlion

Модель: 002693463

Короткий опис


Батарея до ДБЖ Merlion 6V-1.3Ah (GP613F1)Акумуляторна батарея для джерела безперебійного живлення є невід\'ємним елементом, завдяки ній, устаткування продовжує працювати при відключеній електроенергії. Акумуляторні батар... Детальніше...

Короткі ознаки


Ємність акумулятора, Аг - .1.3
Напруга, В - 6
Торгова марка - MERLION
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
218.58грн. Без ПДВ: 182.15грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Батарея до ДБЖ Merlion 6V-1.3Ah (GP613F1)
Акумуляторна батарея для джерела безперебійного живлення є невід\'ємним елементом, завдяки ній, устаткування продовжує працювати при відключеній електроенергії. Акумуляторні батареї вбудовуються в ДБЖ і практично не вимагають ніякого обслуговування.
MERLION - це свинцево-кислотна, не обслуговуюча батарея з номінальною напругою відповідним заявленому. Також батарея характеризується низьким рівень саморозряду.
Призначення: джерела безперебійного живлення, централі охоронні сигналізації. Додаткові характеристики: електроліт має гелевидний стан, не боїться нахилу і перевороту. Залежно від функціонування ДБЖ, акумуляторні батареї MERLION при необхідності автоматично заряджаються в будь-який час, коли джерело підключене до мережі. MERLION - це один з найбільших російських дистриб\'юторів комп\'ютерної та цифрової техніки, комплектуючих, мережевого та офісного обладнання.
Виробник Merlion
Модель 6V-1.3Ah
Артикул GP613F1
Напруга 6 В
Ємність 1.3 Аг
Призначення для ДБЖ
Сумісність для ПБЖ з можливістю заміни АКБ
Розмір 97 x 25 x 58 мм
Країна виробництва Китай
Гарантія, міс 12
Свойства
Ємність акумулятора, Аг .1.3
Напруга, В 6
Торгова марка MERLION

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук