Інформація
Пошук

Джерело безперебійного живлення Powercom RPT-600A IEC

Модель: 002694798

Короткий опис


Джерело безперебійного живлення Powercom RPT-600A IECЛінійно-інтерактивні ДБЖ Powercom серії Rartor призначені для захисту персональних комп\'ютерів і мережевого устаткування від основних неполадок з електроживленням: пе... Детальніше...

Короткі ознаки


Дисплей - Ні
Кількість IEC розеток - 3
Номінальна потужність, Вт - 360
Потужність, VA - 600
Торгова марка - RPT
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
3028.14грн. Без ПДВ: 2523.45грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Джерело безперебійного живлення Powercom RPT-600A IEC
Лінійно-інтерактивні ДБЖ Powercom серії Rartor призначені для захисту персональних комп\'ютерів і мережевого устаткування від основних неполадок з електроживленням: перевантаження або короткого замикання; знижень, підвищень і повного зникнення напруги в електромережі.
Завдяки наявності вбудованого стабілізатора напруги підтримує вихідну напругу в межах норми при постійно зниженій напрузі електромережі, не використовуючи ресурс акумулятора. Для зручності підключення обладнання в ДБЖ передбачено три вихідних роз\'єми з батарейній підтримкою. ДБЖ Powercom, відрізняється невисокою ціною, забезпечать захист вашої техніки від основних проблем електромережі, займаючи мінімум робочого простору.
Особливості: час перемикання на батареї: 2 - 4 мс. Шина DC / тип та кількість АКБ: 12/12 В 7.2 А * ч. Частота струму: 50 Гц або 60 Гц ± 10% (автоопределение). Вхідна напруга: 220/230/240 В (160 ~ 275 В). Вихідна напруга: 220/230/240 В ± 1%. Автоматичне регулювання напруги (AVR): 1 щаблем зниження і 1 щаблем підвищення. Захист ДБЖ і обладнання: автоматичне самотестування і захист від глибокого розряду.
Powercom - компанія, робота якої розпочалася в 1987 року - це фірма зі світовим ім\'ям, що займається виробництвом систем захисту електроживлення для серверів, комп\'ютерів домашнього та офісного використання. Компанія має власні виробничі потужності, що дозволяють давати високоякісної продукції в обсязі, що перевищує 250 000 одиниць продукції за місяць.
У виробництві продукції Powercom задіяно понад 1200 чоловік в різних країнах світу: в Америці, на Тайвані, в Німеччині і в Китаї. Широка лінійка продуктів цієї відомої фірми включає в себе лінійно-інтерактивні ДБЖ, монтовані ДБЖ з трьома фазами, інвертори-перетворювачі, ДБЖ системи, що мають подвійне перетворення електроенергії, високочастотні стабілізатори напруги, інвертори-перетворювачі, системи електроживлення, які мають спеціальне призначення.
Powercom має широку мережу збуту продукції по всьому світу, мережа сервісів і представництв широка і розгалужена. В Україні компанія Powercom представлена регіональним офісом в Києві і сорока офіційними посередниками, в обласних центрах компанію представляють 29 сервіс-партнерів.
Виробник Powercom
Модель RPT-600A IEC
Артикул RPT-600A IEC
Клас товару для відеоспостереження, для домашніх ПК
Тип архітектури лінійно-інтерактивний (line interactive)
Тип виконання класичний
Потужність, Вт 360 Вт
Потужність, ВА 600 В*А
Форма вихідної току апроксимована синусоїда
Вхідна напруга 160 до 275 В
Кількість АКБ 1
Вбудована батарея 12V / 7AH x 1
Кількість розеток 3
Час переходу на батарею, мс 2-4
РК-дисплей немає
Розмір, мм (ШхГхВ) 100 х 278 х 140 мм
Вага, кг 4.2 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія, міс 24
Свойства
Дисплей Ні
Кількість IEC розеток 3
Номінальна потужність, Вт 360
Потужність, VA 600
Торгова марка RPT

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук