Інформація
Пошук

Комп'ютер Dell Vostro 3268 (N301VD3268EMEA01_UBU-08)

Модель:

Короткий опис


Комп'ютер Dell Vostro 3268 демонструє чудову швидкодію в будь-яких повсякденних програмах (Інтернет-браузери, редактори документів, поштові клієнти, клієнти миттєвих повідомлень і так далі) і при цьому має дуже компактни... Детальніше...

Короткі ознаки


Відеокарта - Intel HD Graphics 630 (інтегрована)
Об'єм HDD, Гб - 500
Обсяг оперативної пам'яті, Гб - 4
Операційна система - Linux
Оптичний привід - Так
Процесор - Intel Core i3-7100
Тип накопичувача - HDD
Торгова марка - Dell
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
0.00грн. Без ПДВ: 0.00грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Комп'ютер Dell Vostro 3268 демонструє чудову швидкодію в будь-яких повсякденних програмах (Інтернет-браузери, редактори документів, поштові клієнти, клієнти миттєвих повідомлень і так далі) і при цьому має дуже компактний корпус. Крім того Dell Vostro 3268 обладнаний універсальним набором інтерфейсів, список яких включає в себе велику кількість USB портів, гігабітний мережевий інтерфейс Ethernet, відео роз'єми для виведення зображення на зовнішній монітор або проектор.

Компактний і багатофункціональний
Потужні компоненти. Новітні процесори Intel® і високошвидкісна пам'ять забезпечують надійність і високу продуктивність, дозволяючи вам працювати з максимальною швидкістю і зручністю протягом всього дня.

Залишайтеся на зв'язку. Вбудовані можливості з'єднання по WiFi або Gigabit Ethernet дозволяють швидко пересилати найважливіші бізнес-дані.

Швидка багатозадачна робота. Опціональний виділений графічний адаптер з пам'яттю об'ємом 4 Гбайт прискорює роботу додатків при їх одночасному запуску. Він гарантує яскраве і чітке зображення як в електронних таблицях, так і в програмах відеомонтажу.

Багато вільного місця. Зберігайте презентації, документи, мультимедійні файли і працюйте з ними, не турбуючись про те, чи вміститься все це на диску. Персональний комп'ютер поставляється з жорстким диском ємністю до 2 Тбайт.

Безперебійна робота. Нова система вентиляції і надтонкий фільтр допомагають поліпшити провітрювання, зменшити кількість пилу і підтримувати систему охолодженою.

Простота розширення. Вам не вистачає продуктивності? Компактний настільний комп'ютер Vostro включає слоти розширення, що дозволяють модернізувати систему по мірі необхідності для відповідності новим потребам бізнесу.

Широкий огляд. Завдяки портам VGA і HDMI комп'ютер підтримує кілька дисплеїв, що робить роботу ще більш ефективною.
Виробник Dell
Модель Vostro 3268
Артикул N301VD3268EMEA01_UBU-08
Оптичний привід DVD±RW
Зовнішні порти і роз'єми 1 х Audio combo port, 1 x VGA, 1 x HDMI
Колір чорний
Країна виробництва Китай
Гарантія, міс 36
УКТЗЕД 8471490000
Свойства
Відеокарта Intel HD Graphics 630 (інтегрована)
Об'єм HDD, Гб 500
Обсяг оперативної пам'яті, Гб 4
Операційна система Linux
Оптичний привід Так
Процесор Intel Core i3-7100
Тип накопичувача HDD
Торгова марка Dell

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук