Інформація
Пошук

Системний блок Dell Vostro 3668 (N222VD3668EMEA01_UBU)

Модель:

Короткий опис


Оптимальний розмір і ніяких компромісів! Революційний дизайн комп'ютерів Vostro в корпусу Mini-Tower дозволяє звільнити майже половину вашого робочого місця, при цьому зберігши високу продуктивність, надійність і функціо... Детальніше...

Короткі ознаки


Відеокарта - Intel HD Graphics 630 (інтегрована)
Об'єм HDD, Гб - 500
Обсяг оперативної пам'яті, Гб - 4
Операційна система - Ubuntu
Оптичний привід - Так
Процесор - Intel Core i3-7100
Тип накопичувача - HDD
Торгова марка - Dell
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
0.00грн. Без ПДВ: 0.00грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Оптимальний розмір і ніяких компромісів! Революційний дизайн комп'ютерів Vostro в корпусу Mini-Tower дозволяє звільнити майже половину вашого робочого місця, при цьому зберігши високу продуктивність, надійність і функціональність.

З ОС Windows 10 Pro — оптимальне поєднання добре відомих можливостей Windows з новими функціями, які вам обов'язково сподобаються. Ви можете придбати нові конфігурації зараз або виконати безкоштовне оновлення на будь-якому комп'ютері Dell.

Потужність і ефективність. Висока потужність і для роботи, і для всієї організації з новітніми процесорами Intel і високошвидкісний пам'яттю об'ємом 4 ГБ.

Надійність і довговічність. Настільний комп'ютер Vostro в корпусу Mini-Tower гідно витримує самі передові галузеві випробування на якість, так що будьте впевнені: він ніколи вас не підведе.

Швидка багатозадачна робота. Орафічний адаптер прискорює одночасну роботу з безліччю додатків і завжди забезпечує яскраве і чітке зображення як у таблицях Excel, так і в програмах відеомонтажу.

Завжди вистачить місця. Не турбуйтеся, що на комп'ютері не вистачить місця для ваших презентацій, документів і медіафайлів: об'єм жорсткого диска складає 1 ТБ, а при необхідності ви можете розширити його, щоб все потрібне завжди було у вас під рукою.

Зручність підключення. Вбудовані можливості підключення по Wi-Fi або Ethernet дозволяють швидко пересилати найважливіші бізнес-дані, а з шістьма доступними USB-портами (включаючи два порти USB 3.0 на передній панелі) ви зможете легко зберігати і переносити самі необхідні файли. Крім того, комп'ютер включає зручний зчитувач карт пам'яті "5 в 1", який ще більше спрощує перенесення файлів між пристроями.

Безперебійна робота. Нова система вентиляції і надтонкий фільтр допомагають поліпшити провітрювання, зменшити кількість пилу і підтримувати систему охолодженої.

Масштабованість для досягнення успіху. Безліч слотів розширення дозволяють використовувати всі доступні вашому комп'ютеру
Виробник Dell
Модель Vostro 3668
Артикул N222VD3668EMEA01_UBU
Оптичний привід DVD±RW
Зовнішні порти і роз'єми 1 х Microphone, 1 x Нeadphone, 1 x VGA, 1 x HDMI
Колір чорний
Країна виробництва Китай
Гарантія, міс 12
УКТЗЕД 8471410000
Свойства
Відеокарта Intel HD Graphics 630 (інтегрована)
Об'єм HDD, Гб 500
Обсяг оперативної пам'яті, Гб 4
Операційна система Ubuntu
Оптичний привід Так
Процесор Intel Core i3-7100
Тип накопичувача HDD
Торгова марка Dell

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук