Інформація
Пошук

Принтер лазерний HP LaserJet Enterprise M501n (J8H60A)

Модель:

Короткий опис


Вражаюча швидкість друку і висока продуктивність в офісі. Цей енергозберігаючий принтер забезпечує швидкий запуск друку і підтримку функції безпеки для захисту від загроз. Оригінальні лазерні картриджі HP з технологією J... Детальніше...

Короткі ознаки


Інтерфейс - USB, Ethernet
Тип друку - Монохромний
Тип принтера - Лазерний
Торгова марка - LaserJet
Формат - А4
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
0.00грн. Без ПДВ: 0.00грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Вражаюча швидкість друку і висока продуктивність в офісі. Цей енергозберігаючий принтер забезпечує швидкий запуск друку і підтримку функції безпеки для захисту від загроз. Оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence дозволять збільшити обсяги друку без зниження якості.

Друк великих обсягів, малі габарити
Забудьте про довгому очікуванні. На вихід з режиму очікування сну і друк першої сторінки принтера потрібно всього 7,2 секунди. Завдяки інноваційній конструкції і технології використання тонера цей принтер є лідером по економії електроенергії в своєму класі. Друкуйте документи незмінно високої якості на різних носіях зі швидкістю до 65 сторінок формату A5 в хвилину. Цей компактний принтер працює в тихому режимі і не займе багато місця. Його максимальна ємність становить 1200 аркушів.

Оцініть надійний захист і зручність управління парком пристроїв
Будьте впевнені в надійній роботі пристрою з моменту його запуску і до закінчення роботи. Завдяки вбудованим функціям захисту можна не турбуватися навіть про серйозні загрози. Завдяки додатковому роз'єму з функцією захисту по PIN-коду конфіденційні дані залишаться в безпеці. Додаткове ПО HP JetAdvantage Security Manager - це заснована на політиках захист пристроїв друку. Керуйте пристроями та їх налаштуваннями за допомогою HP Web Jetadmin, зручного інструменту, який включає в себе всі необхідні функції.

Більше сторінок. Вище продуктивність. Краще захист
Чорний тонер забезпечує високу контрастність чорно-білих текстів, шрифтів і графічних зображень. Прагніть більшого. Оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence володіють великим ресурсом в порівнянні з попередніми моделями картриджів. Вбудовані технології розпізнавання і захисту картриджів допоможуть підтвердити справжність матеріалів HP. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить попередньо встановлений лазерний картридж. При необхідності його можна замінити на спеціальний картридж збільшеної місткості.
Артикул: J8H60A
Країна-виробник Китай
Технологія друку лазерна
Колірність монохромний
Роздільна здатність друку 1200х1200
Формат друку A4
Швидкість чорно-білого друку, стор/хв 46
Мін. щільність паперу, 60 гр/м2
Макс. щільність паперу, 220 гр/м2
Дротові інтерфейси Ethernet, USB
Бездротові інтерфейси Ні
Двохсторонній друк Ні
РК-дисплей Так
Підтримка ОС Windows, Linux, MAC OS
Свойства
Інтерфейс USB, Ethernet
Тип друку Монохромний
Тип принтера Лазерний
Торгова марка LaserJet
Формат А4

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук