Інформація
Пошук

Сканер Canon P-208II (9704B003)

Модель: 9704B003

Короткий опис


Canon P-208II (9704B003)Документ-сканер P-208II від Canon це надзвичайно компактний, потужний сканер для мобільного і домашнього сканування.Дана модель стане ідеальним вибором як для працівників, які часто бувають у відр... Детальніше...

Короткі ознаки


Інтерфейс - USB
Країна виробництва - Китай
Роздільна здатність - 600х600
Тип - Протяжний
Торгова марка - CANON
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
8151.48грн. Без ПДВ: 6792.90грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Canon P-208II (9704B003)

Документ-сканер P-208II від Canon це надзвичайно компактний, потужний сканер для мобільного і домашнього сканування.

Дана модель стане ідеальним вибором як для працівників, які часто бувають у відрядженнях, так і для людей стикаються з необхідністю сканування в домашніх умовах. АПД на 10 аркушів і високошвидкісне двостороннє сканування гарантують постійний рівень продуктивності.

Високопродуктивне мобільний сканування
Крихітний P-208II забезпечує відмінну швидкість двостороннього сканування до 16 зображень в хвилину. Вбудований пристрій АПД на 10 сторінок дозволяє здійснювати пакетне сканування для підвищення продуктивності: ідеально для сканування контрактів і подібних документів. Подорожуйте легко з P-208II, при установці він займає місця не більше, ніж креслярський лінійка, а його вага становить всього 600 грам. Його харчування здійснюється через USB, що дозволяє підтримувати високий ритм роботи в будь-якому місці — вдома і в дорозі.

Зручність миттєвого сканування в дорозі
Стильний, компактний та легкий сканер P-208II забезпечує зручність сканування відразу після підключення. Завдяки вбудованому додатком CaptureOnTouch Lite і відсутності необхідності завантаження додаткового програмного забезпечення або драйверів ви можете просто підключити сканер, відсканувати документи і повернутися до своїх справ. Функції сканування і вдосконалений інтерфейс користувача на базі піктограм гарантують максимально інтуїтивну роботу. Широкий вибір плагінів для SugarSync, OneDrive і Dropbox, а також Google Drive, Evernote і SharePoint, спростить роботу з улюбленими програмними інструментами.

Сканування документів
P-208II може сканувати різні носії, від A4 до нестандартних документів, наприклад, эмбоссированных карт. Це ідеальний пристрій для активних людей. Наведіть домашні справи в порядок і відскануйте рахунку; або зберегти дорогоцінні спогади, відсканувавши старі фотографії у високій якості з допомогою спеціальної функції, яка відтворює зображення найбільш близько до оригіналу.

Зручність обробки зображень
Діапазон функцій обробки зображень P-208II включає автоматичне визначення кольору, розпізнавання орієнтації тексту і покращений режим сканування тексту для забезпечення зображень високої якості і економії часу. Для зручного і простого сканування використовуйте повністю автоматичний режим, автоматично застосовує найкращі налаштування в залежності від документа. Просто завантажте документи і скануйте!

Гнучкість безпровідного сканування
Комбінація P-208II з додатковим модулем Wi-Fi WU10 і акумулятором забезпечить свободу сканування, де б ви не знаходилися. Використовуйте його для безпровідного сканування документів безпосередньо на смартфон, планшет або ПК, а також для спільного використання сканера в групі колег або пристроїв через мережевий сервер або домашній маршрутизатор.

Додаток CaptureOnTouch Mobile
Потужний мобільний додаток CaptureOnTouch розширить ваші можливості, забезпечивши сканування безпосередньо на ваш iPhone, iPad або пристрій Android. Економте дорогоцінний час завдяки двостороннього сканування документа за один прохід. Це безкоштовний додаток доступний для пристроїв iOS і Android.

Основні особливості:
Надкомпактна, легка і універсальна конструкція
Ефективне двостороннє сканування зі швидкістю до 16 зображень в хвилину з АПД на 10 аркушів
Підтримка сканування тиснених карток і фотографій
Зручне, інтуїтивно зрозуміле управління і готовність до сканування відразу після включення
Сумісність з Mac і Windows
Доступний додатковий модуль Wi-Fi WU10
Пристрій автоматичної подачі документів
USB-підключення
Можливість підключення до Wi-Fi
Виробник Canon
Модель P-208II
Артикул 9704B003
Тип протяжний
Датчик зображення CMOS
Оптична роздільна здатність 600х600 dpi
Розрядність кольорового сканування 24 біт
Розрядність сканування з відтінками сірого 8 біт
Розмір області сканування 216 x 356 мм
Швидкість остаточного сканування (А4) 8 стор/хв
Тип підключення USB
Ємність лотка автоподатчика 10 аркушів
Інтерфейс користувача програмна клавіатура
Підтримка ОС OS X, Windows
Джерело живлення USB
Ширина 312.5 мм
Висота 40 мм
Глибина 89.5 мм
Вага 0.6 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія, міс 12
УКТЗЕД 8471607000
Свойства
Інтерфейс USB
Країна виробництва Китай
Роздільна здатність 600х600
Тип Протяжний
Торгова марка CANON

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук