Інформація
Пошук

Проекційний екран 2E настінни з механізмом повернення16:9, 90" (0016990M)

Модель:

Короткий опис


Розвиток технологій не оминає жодну сферу діяльності і виробництва, саме тому екрани для проекторів стають більшими, кращими і якіснішими також, як і сама техніка. Цей предмет потрібен для візуалізації зображення. Щоб ка... Детальніше...

Короткі ознаки


Висота, см - 112
Діагональ екрану, дюймів - 90
Тип - Стельові, моторизовані, настінні
Тип конструкції - Підпружинений
Торгова марка - 2E
Ширина екрану, см - 200
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
2610.36грн. Без ПДВ: 2175.30грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Розвиток технологій не оминає жодну сферу діяльності і виробництва, саме тому екрани для проекторів стають більшими, кращими і якіснішими також, як і сама техніка. Цей предмет потрібен для візуалізації зображення. Щоб картинка виходила гарною потрібно враховувати кілька факторів – вид проекції, розмір виробу, тип покриття, методи кріплення і монтажу.

Пропонуємо звернути увагу на проекційний екран 2E з механізмом повернення - стаціонарний тип екрану, основна особливість якого - здатність згортатися і розгортатися за допомогою пружинного механізму. Прилад розрахований на роботу з побутовими проекторами довільної роздільної здатності. Установка призначена для установки на стіні. Виробник екрану гарантує відмінну якість зображення, високу контрастність і мінімальне спотворення кольору.

Моторизовані екрани 2E відрізняються системою натягу проекційної поверхні, що створює абсолютно плоску поверхню екрану і, отже, абсолютно рівне проектоване зображення. Полотно у матовому виконанні, з якого виготовлений екран, забезпечує гарні характеристики відображення. Екрани з матовим покриттям дають рівномірне дифузійне розсіювання падаючого на нього світла. Зображення добре видно під будь-яким кутом, освітлений екран більш рівномірно.

Надійність, довговічність і простота в експлуатації роблять його найбільш ефективним для найрізноманітніших глядацьких аудиторій. Проекційний екран 2E, з однаковим успіхом підходить як для домашніх кінотеатрів, так і для навчальних аудиторій і конференц-залів.

Виробник 2E
Модель настенный с механизмом возврата 16:9, 90"
Артикул 0016990M
Тип стельові, настінні
Спосіб кріплення настінно-стельовий
Тип проекції пряма
Тип конструкції підпружинений
Ширина екрана 200 см
Висота екрану 112 см
Діагональ (дюйм) 90"
Формат 16:9
Кут перегляду, градусів 160°
Країна виробництва Китай
Гарантія, міс 12
УКТЗЕД 9010600000
Свойства
Висота, см 112
Діагональ екрану, дюймів 90
Тип Стельові, моторизовані, настінні
Тип конструкції Підпружинений
Торгова марка 2E
Ширина екрану, см 200

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук