Інформація
Пошук

DRONE FORCE (YW858320)

Модель:

Короткий опис


Дрон Terra-Sect Force Атакуючий Трансформер - незамінний компаньйон для неймовірних динамічних ігор в приміщенні і на відкритому повітрі.Завдяки всюдихідній навігації Terra-Sect Force легко долає перешкоди на місцевості ... Детальніше...

Знайшли дешевше?
1507.80грн. Без ПДВ: 1256.50грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Дрон Terra-Sect Force Атакуючий Трансформер - незамінний компаньйон для неймовірних динамічних ігор в приміщенні і на відкритому повітрі.

Завдяки всюдихідній навігації Terra-Sect Force легко долає перешкоди на місцевості з будь-яким рельєфом. На шляху сходи, яма або нерівна дорога? Атакуючий Трансформер вийде переможцем з будь-якої ситуації.

Легко і непомітно він ковзає по поверхні, але варто тільки включити режим швидкої атаки і Terra-Sect вже мчить або перекочується для того, щоб вразити свою ціль.

Ніхто не здатний зупинити це дивовижне створіння - воно може котитися, перекидатися і повзти в будь-якому напрямку, легко трансформуватися з колеса в гусеницю і навпаки.

У комплект Terra-Sect входить контролер 2,4 ГГц з дальністю дії до 50 м. Це дозволяє використовувати іграшку як в приміщенні, так і на вулиці. Дрон не боїться тряски і ударів, адже виготовлений з ударостійкого ABS пластику.

переваги:

надійна всюдихідна система
режим швидкої атаки
маневреність
контролер 2,4 ГГц
світяться очі
можливість використання в закритих приміщеннях і на відкритому просторі

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук