Інформація
Пошук

Сушарка для білизни підлогова LEIFHEIT PEGASUS 200 VARIOLINE (81592)

Модель:

Короткий опис


Унікальна в своєму роді, для підлоги сушарка для білизни Leifheit Pegasus 200 Varioline дає можливість самостійно регулювати дистанцію між центральними струнами. Контролюйте самі циркуляцію повітря для швидкого сушіння б... Детальніше...

Короткі ознаки


Країна виробництва - Чехія
Торгова марка - Leifheit
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
2190.84грн. Без ПДВ: 1825.70грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Унікальна в своєму роді, для підлоги сушарка для білизни Leifheit Pegasus 200 Varioline дає можливість самостійно регулювати дистанцію між центральними струнами. Контролюйте самі циркуляцію повітря для швидкого сушіння будь-якого білизни! Сушарка з відкидними боковими стулками і паралельними опорними ніжками має бездоганну стійкістю, виготовлена з сталевого каркаса і покрита якісною емаллю, має самоочищаються струни, які не розтягуються.

Ніжки сушарки Leifheit Pegasus 200 Varioline оснащені захисними ковпачками, що запобігає пошкодженню поверхні підлоги. Загальна довжина струн моделі Pegasus 200 Varioline становить 20 метрів, що дозволяє одночасно сушити білизну в кількості до двох завантажень пральної машини. Висота крайніх струн на відкидних стулках становить 107 см, що дозволяє сушити довгу білизну або штани.

 Сушарка Leifheit Pegasus 200 Varioline для більшої зручності також укомплектована додатковими аксесуарами - двома власниками для дрібних предметів. Підлогова сушарка для білизни Leifheit Pegasus 200 Varioline легка в установці і займає дуже мало місця в складеному стані.

Матеріал: метал
Загальна довжина струн: 20 метрів
Ширина: 66 см. Висота: 87 см
Довжина: 167 см (розкладене стан з урахуванням крил)
Довжина від крайньої струни на крилах до статі: 107 см
Два тримача для дрібних предметів
Регульований інтервал струн
Виготовлено: Чеська Республіка
Гарантія: 3 роки
Свойства
Країна виробництва Чехія
Торгова марка Leifheit

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук