Інформація
Пошук

Сушарка для білизни підлогова LEIFHEIT ROMA 200 (81408)

Модель:

Короткий опис


Підлогова сушарка для білизни Leifheit Roma 200 (81408) - дуже містка і стійка модель з V-подібними опорними ніжками і відкидними сушильними поверхнями. Каркас сушарки Roma 200 виготовлений із сталі і покритий якісною ем... Детальніше...

Короткі ознаки


Країна виробництва - Німеччина
Торгова марка - Leifheit
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
2907.72грн. Без ПДВ: 2423.10грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Підлогова сушарка для білизни Leifheit Roma 200 (81408) - дуже містка і стійка модель з V-подібними опорними ніжками і відкидними сушильними поверхнями. Каркас сушарки Roma 200 виготовлений із сталі і покритий якісною емаллю, струни самоочищуються, металеві з пластиковим покриттям. Загальна довжина струн підлгової сушарки для білизни Leifheit Roma 200 становить 20 метрів, що дозволяє одночасно сушити білизну до двох завантажень пральної машини.

     Універсальність конструкції даної моделі полягає в тому, що створи індивідуально регулюються на необхідну висоту до 140 см (наприклад можна підняти сторону до 140 см для сушіння брюк або довгого білизни або встановити обидві сторони в горизонтальному вигляді, що особливо зручно для сушіння делікатних речей, наприклад светрів). Ніжки сушарки Roma 200 оснащени захисними ковпачками, що запобігає пошкодженню поверхні підлоги і робить сушарку ще більш стійкою на слизькій поверхні.

    Підлогова сушарка для білизни Leifheit Roma 200 (81408) проста у використанні і при необхідності легко складається в плоску конструкцію, що займає мало місця і ідеальну для зберігання.

Матеріал: метал, пластик
Загальна довжина струн: 20 метрів
Ширина: 61 см. Довжина: 151 см. Висота: 94 см
Можливість підняти сторону до 140 см. Для сушки довгої білизни
Гарантія: 3 роки
Свойства
Країна виробництва Німеччина
Торгова марка Leifheit

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук