Інформація
Пошук

Мило рідке з дозатором 460 мл Зелена аптека (Мигдаль і вівсяне молочко)

Модель: 20/121
Топ

Короткий опис


Опис Рідке мило Зелена аптека "Мигдаль і вівсяне молочко", 460 мл.Рідке крем-мило для рук "Зелена аптека" легко і делікатно очищає шкіру і надає їй свіжість. Воно є справжньою знахідкою для поціновувачів якісної косметик... Детальніше...

Короткі ознаки


Аромат - мигдаль
Вид флакону - З дозатором
Колір - Білий
Країна виробництва - Україна
Об'єм, мл - 460
Торгова марка - Зелена аптека
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
80.88грн. Без ПДВ: 67.40грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Опис Рідке мило Зелена аптека "Мигдаль і вівсяне молочко", 460 мл.

Рідке крем-мило для рук "Зелена аптека" легко і делікатно очищає шкіру і надає їй свіжість. Воно є справжньою знахідкою для поціновувачів якісної косметики для догляду, створеної на натуральній основі. Ніжна і ароматна пінка цього чудового рідкого мила здатна ефективно очистити, відмінно зволожити і ретельно освіжити шкіру рук, обличчя і всього тіла, а також повністю усунути настільки неприємну проблему зайвої сухості. А спеціальні корисні речовини, що містяться в милі, неодмінно подарують епідерміальним тканинам підвищену пружність, м'якість і шовковистість.

У складі представленого крем-мила є чудодійна олія мигдалю і натуральне вівсяне молочко. Ці інгредієнти не тільки надають засобу фантастичний аромат, але і роблять його використання максимально приємним і корисним для шкіри. Вони сприяють інтенсивному пом'якшенню епідермісу, а також помітно підвищують його природну захисну функцію, завдяки чому шкірний покрив набуває доглянутий вид.

Спосіб застосування: Нанести необхідну кількість мила на руки. Змити водою.
Свойства
Аромат мигдаль
Вид флакону З дозатором
Колір Білий
Країна виробництва Україна
Об'єм, мл 460
Торгова марка Зелена аптека

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук