Інформація
Пошук

Термос с заварником для чая ARZUM DUOTERM 2lt

Модель:

Короткий опис


Arzum Duoterm 2lt - зручний термос з заварником для чаю, що дозволяє насолоджуватися смачним, ароматним і гарячим напоєм далеко від кухні. Обсяг апарату становить 2 літри, а обсяг ємності для води - 1,5 л. Контейнер для ... Детальніше...

Короткі ознаки


Об'єм, літрів - 2
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
0.00грн. Без ПДВ: 0.00грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Arzum Duoterm 2lt - зручний термос з заварником для чаю, що дозволяє насолоджуватися смачним, ароматним і гарячим напоєм далеко від кухні. Обсяг апарату становить 2 літри, а обсяг ємності для води - 1,5 л. Контейнер для чаю має обсяг 480 мл. Дана модель може підтримувати високу температуру напою протягом 2-х годин. Внутрішній контейнер апарату виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі.

З нержавіючої сталі виготовлений також і двухстенний корпус зовнішньої ємності. В конструкції пристрою передбачено наявність двох окремих контейнерів, що дозволяє подавати напої з потрібним ступенем міцності, що дуже зручно і практично. Термос має компактні розміри, тому легко вміщається в сумці і його зручно зберігати.

Ця модель є новинкою на ринку України, може похвалитися високою якістю збірки і всіх складових елементів, а також високою надійністю, ефективністю і довговічністю. На термос Arzum Duoterm 2lt поширюється повне гарантійне обслуговування протягом 1 року. Якщо в цей період виникнуть неполадки або апарат перестане працювати нормально, його безкоштовно полагодять. За допомогою цього термоса можна почаювати на лоні природи і заміській прогулянці.

Технічні характеристики

Обсяг: 2 л

Обсяг контейнера для води: 1500 мл

Обсяг контейнера для чаю: 480 мл

Двостінний корпус зовнішнього контейнера з нержавіючої сталі

Внутрішній контейнер виготовлений з нержавіючої сталі

Підтримка високої температури: 2 ч

Два контейнера забезпечують подачу чаю з бажаної ступенем міцності
Свойства
Об'єм, літрів 2

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук