Інформація
Пошук

Пенал Kite City K21-634-1

Модель: 002714695

Короткий опис


Шкільний пенал Kite K21-634-1 – багатофункціональний аксесуар, який можна використовувати і як пенал, і як стильну косметичку. Модель поєднує в собі оригінальне оформлення, незвичайну форму і приголомшливу функціональніс... Детальніше...

Знайшли дешевше?
563.76грн. Без ПДВ: 469.80грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Шкільний пенал Kite K21-634-1 – багатофункціональний аксесуар, який можна використовувати і як пенал, і як стильну косметичку. Модель поєднує в собі оригінальне оформлення, незвичайну форму і приголомшливу функціональність. Основне відділення – наймісткіше, в ньому можна розмістити всю необхідну канцелярію або косметику. 2 кишені на блискавці для дрібниць допоможуть підтримувати бездоганний порядок. На відвороті передбачений лаконічний органайзер для 3 предметів з фіксуючою резинкою та мініатюрна кишенька.

Стильний дизайн з трендовим патерном в плоскій графіці. Незвичайна форма пенала доповнена оригінальною застібкою: хлястиками з PU-шкіри та металевими кнопками. У тандемі з рюкзаком Kite K21-816L-1 та сумкою для взуття K21-601L-9 створює ефектний комплект в єдиній капсулі.

Еталонна німецька якість – гарантія довгої служби. Тканина не тьмяніє, блискавка працює плавно. Пенали Kite готові до насиченого шкільного графіку, прекрасно справляються з частими відкриттями-закриттями на кожному уроці.

Особливості:

можна використовувати як косметичку;
1 об'ємне відділення;
1 фронтальна кишеня на блискавці;
1 задня кишеня на блискавці;
на відвороті – органайзер з фіксуючою резинкою на 3 предмети та міні-кишенька для дрібниць;
застібка – хлястики з PU-шкіри на металевих кнопках;
розмір: 21x9x5 см;
міцні матеріали та надійна фурнітура;
основний матеріал – міцний зносостійкий поліестер;
стильний дизайн з актуальним патерном в плоскій графіці і хлястиками з PU-шкіри;
вага – 120 г;
тип: пенал-косметичка.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук