Інформація
Пошук

Папка з боковим зажимом пластик (A4) Axent 20 мм асорті (1301)

Модель: 6/73_асорті
Топ

Короткий опис


Папки з притиском дозволяють зручно зберігати документи і легко їх діставати, не використовуючи файлів, діркопробивачів, не псуючи зовнішній вигляд документів. Папки з притиском Axent мають надійний механізм, документи л... Детальніше...

Короткі ознаки


Вид прижиму - Бічний
Колір папки - Асорті
Місткість, аркушів - 150
Матеріал папки - Поліпропілен (РР)
Торгова марка - Axent
Формат - А4
Ширина торця, мм - 20
Щільність, мкм. - 700
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
98.46грн. Без ПДВ: 82.05грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Папки з притиском дозволяють зручно зберігати документи і легко їх діставати, не використовуючи файлів, діркопробивачів, не псуючи зовнішній вигляд документів. Папки з притиском Axent мають надійний механізм, документи легко закріплюються всередині папки, і також легко витягаються при необхідності. Папки з притиском Axent виготовлені з первинного поліпропілену, щільність пластику передбачає їх зносостійкість і збереження презентабельного вигляду в процесі використання. Колір обкладинки збігається з корінцем, завдяки чому папки відрізняються на полиці, легко знайти потрібну за кольором корінця. Внутрішня прозора кишеня - маленька приємна деталь для ще більш зручного використання.
Папка з притиском Axent 1301-00-A має формат А4. Ширина корінця: 20 мм. Місткість: до 150 аркушів. Товщина пластика: 700 мкм. Внутрішнія прозора кишеня.
Свойства
Вид прижиму Бічний
Колір папки Асорті
Місткість, аркушів 150
Матеріал папки Поліпропілен (РР)
Торгова марка Axent
Формат А4
Ширина торця, мм 20
Щільність, мкм. 700

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук