Інформація
Пошук

Комп'ютер Dell Inspiron 3277 (327i34H1IHD-WWH)

Модель:

Короткий опис


Комп'ютер Dell Inspiron 3277 (327i34H1IHD-WWH)На цьому 21.5-дюймовому дисплеї з роздільною здатністю Full HD і вузькою фронтальною панеллю ви зможете насолоджуватися усіма відтінками улюблених передач, від яскравих барви... Детальніше...

Короткі ознаки


Відеокарта - Intel HD Graphics 620 (інтегрована)
Діагональ екрану, дюймів - 21.5
Об'єм HDD, Гб - 1024
Обсяг оперативної пам'яті, Гб - 4
Операційна система - Windows 10 Home
Оптичний привід - Ні
Процесор - Intel Core i3-7130U
Тип накопичувача - HDD
Торгова марка - Dell
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
29331.06грн. Без ПДВ: 24442.55грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Комп'ютер Dell Inspiron 3277 (327i34H1IHD-WWH)

На цьому 21.5-дюймовому дисплеї з роздільною здатністю Full HD і вузькою фронтальною панеллю ви зможете насолоджуватися усіма відтінками улюблених передач, від яскравих барвистих мультфільмів до драм в стилі «нуар».

Збирайтеся всією родиною. IPS-дисплей з широким кутом огляду забезпечить прекрасне відтворення серіалів, фільмів і комп'ютерних ігор незалежно від того, де ви сидите. Моноблок. Економте простір і позбавляйтеся від зайвих проводів за допомогою моноблока, в єдиному корпусі якого об'єднані комп'ютер, монітор і динаміки.

Просто включите і починайте працювати. Просто відкрийте коробку, підключіться до мережі і починайте працювати. Це дійсно так просто! Виберіть підставку «мольберт» для забезпечення додаткової стійкості і зручності переміщення або традиційну підставку для створення стильного робочого місця.

Захистіть своє приватне життя. Висувається веб-камера залишиться прихованою до тих пір, поки ви не будете готові почати відеочат або зробити Селфі. Легко справляйтеся з будь-якими справами. Незалежно від того, чи плануєте ви сімейний бюджет, редагуєте фотографії з відпустки або завантажуєте рецепти, процесори Intel допоможуть у вирішенні повсякденних завдань.

Пам'ять DDR4 означає, що ви зможете встигати більше за менший час, адже швидкість і пропускна здатність шини нових модулів пам'яті вдвічі перевищують аналогічні показники модулів пам'яті DDR3 навіть при одночасній роботі з декількома додатками.

WiFi нового століття. Насолоджуйтесь надійним підключенням до інтернету з будь-якої точки квартири або будинку без всяких проводів завдяки технології бездротового зв'язку 802.11 ac.

Dell - швидко розвивається компанія в сфері виробництва комп'ютерів. Заснував її в 1984-му році Майкл Делл в США. Відносно клієнтів є три важливих аспекти: поставити саме ту модель комп'ютера, яка потрібна покупцеві, зібрати в найкоротші терміни і постійно проводити сервісне обслуговування.

Товари Dell сертифіковані ISO 9002, а це говорить про те, що в компанії відбувається строгий контроль якості на всіх стадіях виробництва. «Високоякісно виконуємо будь-яку операцію» - непохитне заяву президента корпорації - швидше за все саме тому товари Dell завойовують все більшу популярність в сфері інформаційних технологій.
Свойства
Відеокарта Intel HD Graphics 620 (інтегрована)
Діагональ екрану, дюймів 21.5
Об'єм HDD, Гб 1024
Обсяг оперативної пам'яті, Гб 4
Операційна система Windows 10 Home
Оптичний привід Ні
Процесор Intel Core i3-7130U
Тип накопичувача HDD
Торгова марка Dell

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук