Інформація
Пошук

Папір офісний A4 80 г/м кв клас B 161% Maestro Standard+ 500 аркушів

Модель: 2/61
Топ

Короткий опис


⭐ Папір офісний А4 Maestro Standard+: основні характеристики, умови доставки ⭐Офісний папір Maestro Standard + призначений для ксерокопіювання, одностороннього та двостороннього (дуплексного) чорно-білого друку на лазерн... Детальніше...

Короткі ознаки


Довжина, см - 29.7
Колір паперу - Білий
Країна виробництва - Словаччина
Покриття - Матове
Тип друку - Лазерний
Тип паперу - Офісний
Торгова марка - Maestro
Формат - А4
Ширина, см - 21
Щільність, г/м. кв. - 80
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
191.88грн. Без ПДВ: 159.90грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Папір офісний А4 Maestro Standard+: основні характеристики, умови доставки

Офісний папір Maestro Standard + призначений для ксерокопіювання, одностороннього та двостороннього (дуплексного) чорно-білого друку на лазерному принтері. Перед тим, як купити папір Маестро А4, візьміть в руки пачку цього офісного паперу, на якій зображений маестро, котрий виконує на контрабасі якийсь джазовий стандарт. Розкрийте цю пачку офісного паперу. Перед Вами 500 аркушів білосніжного паперу. Здається, що поки маестро грає, відбувається магічне перетворення арктичного снігу в білосніжні аркуші паперу. При відбілюванні цього офісного паперу не застосовується шкідливий для здоров`я людини хлор. Замість цього, папір офісний А4 Maestro Standard+ відбілюється за прогресивною технологією з використанням активного кисню. Не багато знайдеться торгових марок, які можуть похвалитися таким довголіттям на ринку, яке демонструє торгова марка Maestro. Папір офісний MAESTRO Standard+ чудово підходить для друку на всіх видах принтерів, а також для виготовлення копій документів на різноманітних копіювальних апаратах.

Безкоштовна доставка офісного паперу

Безкоштовна доставка офісного паперу A4 Maestro Standard+ в Києві здійснюється власною службою доставки компанії Долина Мрій. Діє безкоштовна доставка паперу Maestro Standard Plus, канцтоварів, госптоварів не лише за адресою (до порога), але й на поверх - безпосередньо в офіс замовника.

Як купити папір Маестро А4?

Купити папір Маестро А4 можна, зателефонувавши на телефони:
☎️ 044-383-07-95, 044-332-98-71, 044-332-98-72, 068-968-36-01 (Telegram), 097-145-49-28 (Viber).
Папір А4 Маестро можна замовити також через наш сайт.
Якщо Ви наш постійний покупець, тоді за Вашою компанією закріплений один з наших менеджерів, який відповідає за вирішення усіх питань, що можуть виникнути у Вас в процесі оформлення замовлення на офісний папір, канцтовари, госптовари та інші товари, розміщені на нашому сайті. Ваш менеджер відповідає за оперативне виставлення рахунка-фактури, контроль за надходженням оплати, оперативне комплектування Вашого замовлення і, нарешті, за оперативну безкоштовну доставку паперу maestro standard plus, канцтоварів, госптоварів та інших товарів, замовлених Вами. Ви можете зв`язатися безпосередньо з Вашим менеджером і продиктувати замовлення йому. Зверніть увагу: якщо Ви не знаходите на нашому сайті товар, який Вам потрібен, проінформуйте про цей товар Вашого менеджера або вкажіть його в коментарі до Вашого замовлення, оформленого через сайт, і ми включимо такий товар в рахунок-фактуру. Одна з переваг співпраці з нашою компанією: ми намагаємося виконати Ваше замовлення в повному обсязі - головне, щоб необхідні Вам товари знаходилися на території України. Компанія Долина Мрій здійснює комплексне обслуговування офісів, а саме: Ви можете купити у нас весь набір необхідних Вам офісних товарів. Якщо Вам треба закупити офісні товари (офісний папір, канцтовари Buromax, Axent, 4Office, господарчі товари, комп`ютерну техніку чи товари для дому та офісу, меблі, стільці, крісла і багато іншого) за списком, який налічує кілька десятків чи сотень товарних позицій, Вам не потрібно шукати товари з цього списку у 5 чи 10 постачальників; Вам не потрібно витрачати час на узгодження і уточнення, який саме товар Вам потрібен; Вам не треба витрачати час на отримання всіх рахунків-фактур від усіх цих постачальників; Вам не треба також після оплати витрачати час на обдзвонювання всіх постачальників, щоб дізнатися, коли будуть доставлені Ваші замовлення; Вам не треба також надсилати до постачальників власний транспорт. Замість цього, Ви можете замовити офісні товари (папір офісний MAESTRO Standard+ або офісний папір ZOOM чи папір Double A, канцтовари, господарчі товари, комп`ютерну техніку, товари для дому та офісу, корпусні меблі, стільці та крісла і т. д.) в компанії Долина Мрій, оплатити один рахунок і Ваше замовлення буде оперативно й безкоштовно доставлене в Ваш офіс, на якому б поверсі він не знаходився.

Папір офісний A4 Maestro Standard+: технічні параметри

✔️ Виробник Mondi Group
✔️ Вікіпедія про Mondi Group
✔️ Модель A4 Maestro Standard+
✔️ Тип паперу офісний папір
✔️ Тип друку лазерний, струменевий
✔️ Колір білий
✔️ Формат А4 (297 x 210 мм)
✔️ Щільність 80 г/м2
✔️ Білизна CIE 161
✔️ Кількість аркушів в упаковці 500
✔️ Країна виробництва Словаччина
✔️ УКТЗЕД 4802562000.

Важлива інформація про папір офісний A4 Maestro Standard+
На жаль, в січні 2024 року очукуються перебої з постачанням паперу Маестро А4, тому з сьогоднішнього дня знову почали зростати ціни на цей папір. Подбайте про те, щоб купити папір Маестро А4 в кількості, достатній для того, щоб безболісно пройти період січневої невизначеності.
Свойства
Довжина, см 29.7
Колір паперу Білий
Країна виробництва Словаччина
Покриття Матове
Тип друку Лазерний
Тип паперу Офісний
Торгова марка Maestro
Формат А4
Ширина, см 21
Щільність, г/м. кв. 80

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук