Інформація
Пошук

Папір офісний Zoom (A4, 150%, клас C, 80 гр/м2, 500 аркушів)

Модель: 2/22
Топ

Короткий опис


⭐ Офісний папір Zoom: шведська якість в Україні ⭐У нас можна купити офісний папір Zoom.Папір офісний Zoom належить до класу "C".Всі покупці дуже добре запам`ятовують цей офісний папір, оскільки він запакований в помітні ... Детальніше...

Короткі ознаки


Довжина, см - 29.7
Колір паперу - Білий
Країна виробництва - Фінляндія
Покриття - Матове
Тип друку - Лазерний
Тип паперу - Офісний
Торгова марка - ZOOM
Формат - А4
Ширина, см - 21
Щільність, г/м. кв. - 80
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
191.76грн. Без ПДВ: 159.80грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Офісний папір Zoom: шведська якість в Україні

У нас можна купити офісний папір Zoom.
Папір офісний Zoom належить до класу "C".
Всі покупці дуже добре запам`ятовують цей офісний папір, оскільки він запакований в помітні біло- жовто-чорні картонні коробки, що відразу привертають увагу.
Офісний папір Zoom виробляється у Швеції на підприємстві Sylvamo Sweden AB, у відповідності до вимог заводських нормативів та міжнародних стандартів; папір офісний Zoom завоював репутацію дуже якісного товару. Цей офісний папір А4 повністю відповідає технічним параметрам і затвердженій технології виробництва; він відбілений без застосування хлору і не містить деревних смол. Папір А4 Zoom - це білосніжний, на сто відсотків целюлозний ксерографічний папір А4, некрейдований, не каландрований, одношаровий, без захисних властивостей, без запаху, без малюнків, не містить волокон, отриманих хімічно-механічним шляхом. Сировина для офісного паперу Zoom - целюлоза - виготовляється без використання важких металів, відбілювання целюлози здійснюється за технологією ECF (тобто, без використання елементарного хлору). Офісний папір Zoom виготовлений за технологією ColorLok, яка запобігає проникненню чорного кольору глибоко в папір офісний, що забезпечує документу високу контрасність і чітке зображення чорно-білого друку; завдяки швидкому висиханню тонера, документи друкуються швидше на такому офісному папері А4, а текст не розмазується. Система видалення пилу під час різання шведського офісного паперу А4 знижує забруднення техніки для друку і сканування і ймовірність її пошкодження. Клас "С" – найбільш економний вид паперу офісного А4, призначений для повсякденного друку в офісі і використання в високопродуктивних принтерах та копіювальних апаратах. Папір А4 Zoom має мінімально необхідні показники гладкості і білизни.

Технічна інформація про папір офісний А4 Zoom:

✔️ Виробник: Sylvamo Sweden AB
✔️ Модель: A4 Zoom 80
✔️ Артикул: 7318821541934
✔️ Тип паперу: офісний
✔️ Тип друку: лазерний, струменевий
✔️ Колір: білий
✔️ Формат: А4 (297 x 210 мм)
✔️ Щільність: 80 г/м2
✔️ Покриття: без покриття
✔️ Непрозорість: 92%
✔️ Білизна: CIE 150
✔️ Особливості: двосторонній
✔️ Кількість аркушів в упаковці: 500
✔️ Країна виробництва: Швеція
✔️ Гарантія: 100 років
✔️ УКТЗЕД: 4802562000.

Безкоштовна доставка паперу Zoom

Покваптеся купити папір Zoom на нашому сайті, поки ціни на офісний папір А4 знижуються. Останнім часом, такі тенденції спостерігаються не часто, тому варто купити папір ZOOM навіть з незначним запасом, щоб уникнути різких стрибків цін, таких характерних для українського ринку офісного паперу. В компанії Долина Мрій діє безкоштовна доставка паперу Zoom. Наші працівники здійснюють безкоштовну доставку паперу Zoom на будь-який поверх, безпосередньо в офіс замовника. При цьому, наша служба безкоштовної доставки замовлень завжди підлаштується під Ваш графік роботи і привезе Вам Ваше замовлення у зручний для Вас час.

Комплексне обслуговування офісів

Крім паперу офісного A4 80 г/м кв класс C 150% Zoom 500 л, у нас продається також папір А3 Zoom. У нас можна також придбати папір класу "В" Maestro Standard+ або папір офісний класу "А" Double A. Але ми не просто продаємо офісний папір. Ми здійснюємо комплексне обслуговування офисів в Києві. Це означає, що у нас можна купити і замовити безкоштовну доставку будь-яких офісних товарів: канцтоварів, паперу і паперових виробів, госптоварів, комп`ютерної техніки, меблів, господарського інвентаря та багатьох інших товарів, без яких неможлива комфортна і продуктивна робота сучасного офісу.
Щоб оформити замовлення і зекономити свій час на більш важливі задачі, дзвоніть нам на наступні номери телефонів:
☎️ 044-383-07-95, 044-332-98-71, 044-332-98-72, 068-968-36-01 (Telegram), 097-145-49-28 (Viber).
Свойства
Довжина, см 29.7
Колір паперу Білий
Країна виробництва Фінляндія
Покриття Матове
Тип друку Лазерний
Тип паперу Офісний
Торгова марка ZOOM
Формат А4
Ширина, см 21
Щільність, г/м. кв. 80

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук