Інформація
Пошук

Ліхтар LED Yajia 5837 (LED, аккум., 12 годин, кемпинговий)

Модель:

Короткий опис


Світлодіодний акумуляторний ліхтар YAJIA YJ-5837 може стати в нагоді в різних життєвих ситуаціях: від простих побутових потреб до екстрених випадків на дорозі або просто в поході. Маючи в багажнику свого автомобіля перен... Детальніше...

Короткі ознаки


Діапазон цін - 0-100000
Колір - Чорно-червоний
Країна виробництва - Китай
Торгова марка - Yajia
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
0.00грн. Без ПДВ: 0.00грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Світлодіодний акумуляторний ліхтар YAJIA YJ-5837 може стати в нагоді в різних життєвих ситуаціях: від простих побутових потреб до екстрених випадків на дорозі або просто в поході. Маючи в багажнику свого автомобіля переносний ліхтар з яскравими діодами, Ви можете освітити дорогу в темний час доби, проводити пошуки, здійснити ремонт авто в разі поломки на дорозі, освітити будь-яке приміщення, і т.д. Такий ліхтар стане незамінним помічником на полюванні, в дачному господарстві, на пікніку.

Особливістю ліхтаря YAJIA YJ-5837 є два джерела світла: фронтальний діод і можливість використання його як кемпінгового ліхтаря з освітленням 360 градусів навколо себе. За допомогою вимикача, який знаходиться на ручці приладу, Ви можете перемикатися між трьома режимами освітлення. Перше натискання включає ліхтар, друге - ліхтар 50% яскравості, третє натискання включає режим лампи ну, а четверте вимикає прилад.

За допомогою режиму кемпінгового ліхтаря Ви зможете освітити досить великий простір, наприклад, приміщення. Якщо у Вас відключили світло, або Ви увійшли в приміщення, в якому електрику не передбачено, ввімкніть бічну панель з діодами, і поставте ліхтар на підлогу або будь-яку горизонтальну поверхню. Таким чином, в приміщенні буде світло. Ліхтар стійко розміщується на горизонтальних поверхнях завдяки спеціальній конструкції корпусу, а також ліхтар можна повісити завдяки спеціальній ручці.

Корпус і зручна ручка переносного ліхтаря YAJIA YJ-5837 виготовлені з високоміцного, стійкого до механічних ударів, пластика. Ліхтар живиться від вбудованого акумулятора ємністю 1000mAh. Зарядити його можна, включивши ліхтар в розетку 220В. Повного заряду акумулятора вистачає приблизно на 12 годин безперервної експлуатації. Під час зарядки акумулятора включати ліхтар не можна. На корпусі є індикатор заряду.



Характеристики ліхтаря YAJIA YJ-5837:

Виробник: YAJIA;

Модель: YJ-5837;

Кількість світлодіодів: 1 LED основний і 24 SMD LED шт. на бічній панелі;

Вбудований акумулятор ємністю 1000mAh;

Час роботи при повному заряді: 12 годин;

Зарядка: від розетки 220 В;

Корпус: пластик.
Свойства
Діапазон цін 0-100000
Колір Чорно-червоний
Країна виробництва Китай
Торгова марка Yajia

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук