Інформація
Пошук

Сонячна панель ALLPOWERS AP-SP18V21W

Модель: 002720401

Короткий опис


Торгова марка: ALLPOWERS Максимальна вихідна напруга: 18V Вихідний роз\'єм: DC:18V*1A, USB:5V*2.1A Пікова потужність: 21W Коефіцієнт перетворення сон. енергії: 22%-25% Модель: AP-SP18V21W Power bank: не... Детальніше...

Знайшли дешевше?
4560.24грн. Без ПДВ: 3800.20грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Торгова марка: ALLPOWERS
Максимальна вихідна напруга: 18V
Вихідний роз\'єм: DC:18V*1A, USB:5V*2.1A
Пікова потужність: 21W
Коефіцієнт перетворення сон. енергії: 22%-25%

Модель: AP-SP18V21W
Power bank: немає
Розмір: 300x150x20mm/640х300x3mm
Вага: 493g
Упаковка: картонна коробка

Докладний опис:
Складна сонячна панель ALLPOWERS AP-SP18V21W - це компактне незалежне джерело енергії, що забезпечить своєму власнику новий ступінь свободи та комфорту на відстані від електромереж. Вона з легкістю замінить Power Bank, акумулятори або запасні батарейки, які турист зазвичай бере з собою, відправляючись в тривалий похід.


Зарядний пристрій AP-SP18V21W має ряд переваг:



▶ USB-порт 5V/2,1А та DC-порт 18V/1А роблять його сумісним з багатьма смарт-пристроями, а також дають можливість одночасної зарядки одразу 2-х гаджетів, таких як:

- смартфони,

- планшети,

- bluetooth колонки та навушники,

- зовнішні акумулятори,

- та інше.

Виключаються тільки пристрої bluetooth-прилади з струмом менше 50 мА.



▶ Сонячний зарядний пристрій ALLPOWERS має високу ефективність перетворення сонячної енергії в електроенергію при прямому попаданні променів на панель. Вона також працює в хмарну погоду, але її ефективність дещо зменшується. Це обумовлено виготовленням сонячних модулів на базі монокристалічного кремнію виробництва США. ККД таких панелей досягає показників 22-25%.



▶ Ексклюзивна технологія iSolar автоматично розпізнає під’єднані пристрої та регулює силу струму для досягнення максимальної потужності та швидкої зарядки. Також панель обладнана регулятором напруги для забезпечення стабільного струму. Це дозволить вам продовжити термін служби під\'єднаного пристрою.



▶ Компактний розмір, невелика вага, волого-захисний чохол, карабіни для кріплення панелі на рюкзак або намет дозволяє широко використовувати даний зарядний пристрій в кемпінгу, поході, на риболовлі чи полюванні, а також вдома або на роботі у випадку аварійного відключення електроенергії. Якісне виконання, продумані деталі, такі як кишеня для заряджаємого пристрою, надійно вшиті петлі, що дозволяють чепляти карабіни, все це робить використання зарядного пристрою зручним та приємним.



▶ Захист від короткого замкнення та технології захисту від перенапруги абсолютно забезпечить безпеку пристроїв. Також сонячна панель ALLPOWERS являється абсолютно безпечною для здоров\'я людини та навколишнього середовища, так як немає шкідливих викидів, що підтверджується міжнародними сертифікатами.





! Сонячна панель ALLPOWERS AP-SP18V21W не накопичує сонячну енергію. Однак для цих цілей можливо скористатись портативним акумулятором (Power Bank), який ідеально сумісний із нею.

!! Перед тим, як використовувати панель, обов’язково перевірте на сумісність моделі, розмір, напруги та потужність адаптера підключеного пристрою.



Комплектація:

- складний сонячний зарядний пристрій на 21W,

- 2 карабіна,

- кабель з набором DC штекерів,

- кабель USB/microUSB,

- пускові проводи з клемами (клещами) для підключення до акумулятора,

- інструкція по експлуатації.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук