Інформація
Пошук

Комплект (миша+клавіатура) Esperanza Titanum Memphis TK108UA Black (TK108UA)

Модель:

Короткий опис


Комплект Esperanza Titanum Memphis TK108UA Black (TK108UA)Клавіатура Titanum TK108UA порадує вас приємним на дотик покриттям, строгим дизайном і підвищеним рівнем комфорту. Букви і символи надруковані за новітньою УФ тех... Детальніше...

Короткі ознаки


Інтерфейс - USB
Колір - Чорний
Тип сенсора - Оптичний
Торгова марка - Esperanza
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
447.30грн. Без ПДВ: 372.75грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Комплект Esperanza Titanum Memphis TK108UA Black (TK108UA)

Клавіатура Titanum TK108UA порадує вас приємним на дотик покриттям, строгим дизайном і підвищеним рівнем комфорту. Букви і символи надруковані за новітньою УФ технології і покриті захисним шаром, щоб збільшити опірність зносу. Клавіатура виготовлена з високоякісних матеріалів, стійких до статичної електрики. Так само, пристрій захищене від електромагнітних завад. Працює як з ПК, так і з ноутбуками.

Польська ТМ Esperanza була заснована в 1997 році і з тих пір займає вагоме місце серед виробників побутових електронних приладів, аксесуарів для комп'ютерів. Esperanza бренд випускає і мультимедійне обладнання. Головний офіс компанії Esperanza знаходиться в Ожарув-Мазовецькому, саме звідти і проводиться контроль роботи всіх її філій. Висока якість продукції, що виробляється підтверджує той факт, що Esperanza посіла перше місце на відомій всесвітній виставці.

Клавіатура - одне із самих основних пристроїв введення даних для комп'ютера або ноутбука. Якщо миша виконує роль лише маніпулятора, то клавіатура є багатофункціональним пристроєм. З її допомогою можна не тільки вводити текст, а й управляти операційною системою і навіть виконувати досить складні дії за допомогою "гарячих" або функціональних клавіш. До винаходу миші клавіатура була єдиним доступним людині пристроєм для роботи з комп'ютером, тому не дивно, що сучасна клавіатура за час свого існування обзавелася досить значним набором всіляких і не завжди очевидних функцій.
Виробник Esperanza
Модель Titanum Memphis TK108UA Black
Артикул TK108UA
Тип бездротовий
Конструкція мембранна
Інтерфейс підключення USB
Формат клавіатури повнорозмірна
Кількість клавіш 104
Тип сенсора миші оптичний
Кількість кнопок 3
Кількість коліс прокрутки 1
Колір чорний
Країна виробництва Китай
Гарантія, міс 12
УКТЗЕД 8471606000
Свойства
Інтерфейс USB
Колір Чорний
Тип сенсора Оптичний
Торгова марка Esperanza

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук