Інформація
Пошук

Підставка-кейс для ноутбука Leggi Comodo PORTA NOTE BOOK (lg.16001)

Модель: 002716136

Короткий опис


Універсальний органайзер Porta Book враховує всі основні потреби кожному, кому необхідно оптимально поєднувати роботу з цифровими пристроями (комп’ютерами, планшетами, смартфонами ітп) з роботою з паперами, друкованими д... Детальніше...

Знайшли дешевше?
1300.08грн. Без ПДВ: 1083.40грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Універсальний органайзер Porta Book враховує всі основні потреби кожному, кому необхідно оптимально поєднувати роботу з цифровими пристроями (комп’ютерами, планшетами, смартфонами ітп) з роботою з паперами, друкованими документами, книгами. А це – без перебільшення сьогодні необхідно практично всім – тому Porta Book стане у нагоді кожному в роецсі навчання, роботи та навіть проведення вільного часу.
Органайзер Porta Book виготовлений з поліпропілену, призначеного для харчового використання. Цей пластик повністю нетоксичний та на 100 % переробленого, що підтверджено результатами офіційних досліджень.
підставка під книги (друковані та електронні);
підставка під планшет та ноутбук;
борд – підложка для записів;
компактне робоче місце;
міні-робоче місце школяра або студента;
пюпітр – робоче місце музиканта;
підставка під інструкції та записи.
У відкритому вигляді органайзер Porta Book – це максимально раціонально організоване повноцінне робоче місце, яке Ви можете організувати в будь-якому місці – на столі, в поїзді або літаку, в машині, в кафе або навіть на колінах (у разі відсутності робочого місця). Porta Book – прекрасна частина міні-офісу або робочого місця, який легко транспортується.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук