Інформація
Пошук

Різак 2 в1 DSB DC-20

Модель:

Короткий опис


Новий багатофункціональний різак DSB DC-20 (22100) - це просто незамінний інструмент, що дозволяє виконувати цілий комплекс робіт, не відходячи від робочого місця. Модель має ергономічний дизайн, вона проста в управлінні... Детальніше...

Короткі ознаки


Довжина різу, мм - 330
Максимально ріже, аркушів до 80 г/м. кв. - 10
Тип - Шабельно-роликовий
Торгова марка - DSB
Формат - А4
Переглянути всі атрибути

Знайшли дешевше?
4072.38грн. Без ПДВ: 3393.65грн.

  • Наявність: Доступно


Доставка і оплата
Новий багатофункціональний різак DSB DC-20 (22100) - це просто незамінний інструмент, що дозволяє виконувати цілий комплекс робіт, не відходячи від робочого місця. Модель має ергономічний дизайн, вона проста в управлінні і освоєнні, не вимагає спеціальних навичок роботи, дозволяючи при цьому виробляти широкий спектр високоякісних робіт з папером. Різак для паперу застосовується для виконання широкого спектру робіт з поліграфічної та паперової продукцією.

Він включає в себе тріммер з простим перемиканням положення ножа: прямий, хвилеподібний і з мікроперфорацією. На іншій стороні платформи знаходиться шабельний різак і обрізувач кутів з 6-ти міліметровим радіусом. Часто зустрічається в друкарнях, офісах, креслярських майстерень та ін. Виготовляється апарат з високоякісних і довговічних матеріалів, стійких до впливу зносу і корозії. Робочий стіл має розмітку для більшої простоти і зручності роботи, а як тільки Ви захочете змінити тип робіт, достатньо буде просто перевернути його, для виконання інших операцій.

Виробник DSB
Модель DC-20
Артикул 22100
Максимальний формат А3
Розміри 510 х 285 х 69 мм
Вага 2.4 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія, міс 12
УКТЗЕД 8441107000
Свойства
Довжина різу, мм 330
Максимально ріже, аркушів до 80 г/м. кв. 10
Тип Шабельно-роликовий
Торгова марка DSB
Формат А4

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук